• FOTO: Nakšņo džungļos un peldas ar rozā delfīniem. Vai brazīlietis Felipe Latviju pametis uz mūžīgiem laikiem?

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    3. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Amazones džungļos divi sliņķi: es un dzīvnieciņš sliņķis - smej Felipe.
    Foto: no privātā arhīva
    Amazones džungļos divi sliņķi: es un dzīvnieciņš sliņķis - smej Felipe.
    Jau vairākus mēnešus Latvijā slavenākais brazīlietis Felipe nav manīts ne Rīgas pasākumos, ne jaunos televīzijas šovos. Vai tiešām viņš pametis Latviju uz visiem laikiem?

    «Oktobris bija pēdējais mēnesis, kuru pavadīju Latvijā,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta modelis, ietekmelis un bijušais futbolists Felipe, kurš tagad apceļojot pasauli.

    Nupat Felipe piepildījis sapni par ceļojumu uz Amazones džungļiem. No brazīlieša dzimtās pilsētas Sanpaulu tie ir tik tālu, ka bijis jālido četras stundas ar lidmašīnu. «Amazones džungļi ir gluži kā cita valsts. Satiku tur Brazīlijas pamatiedzīvotājus, kuri joprojām dzīvo ciltīs. No viņiem iemācījos to, ko skolā nevar apgūt, – kā makšķerēt, kā iekurt ugunskuru un izdzīvot džungļos,» aizgrābti stāsta Felipe. Šīs ciltis joprojām izmanto dažādus pirmatnējos rituālus un dzīvo atrauti no mūsdienu sabiedrības.

    Nakšņošana džungļos bijusi baisa, jo tur mītot gan indīgi zirnekļi, gan pumas, jaguāri un citi plēsīgi dzīvnieki.

    «Neticami šķita tas, ka varu nobildēties ar sliņķi un anakondu, turēt rokās mazu aligatoru. Makšķerējām piraijas, gatavojām tās. To gaļa gan nebija garšīga,» smej viņš. Neaizmirstams bijis brauciens ar laivu pa Amazones upi. «Tā ir pasaulē vienīgā upe, kurā dzīvo rozā delfīni. Izdevās papeldēt kopā ar viņiem,» apmierināts ir Felipe.

    Taujāts, vai tagad varam aizmirst par viņu kā Latvijas ballīšu dalībnieku, Felipe teic, ka no Latvijas šovbiznesa Felipe gan neplāno nozust – Rīgā atgriezīšoties jau šomēnes.

    «Kad atlidošu uz Latviju, nebūs tā, ka viss jāsāk no nulles. Man jau ir dažādas sadarbības. Pagaidām gan vēl nezinu, vai piedalīšos kādā jaunā šovā, bet es noteikti nodarbošos ar mūziku un turpināšu veidot saturu sociālajos tīklos,» plānos dalās Felipe.

    «Instagram» viņš atspoguļo šiku dzīvesstilu, ievieto bildes. Kur ir kopā ar ārzemju zvaigznēm. Atbildot uz jautājumu, kā spēj sev nodrošināt tādu dzīvi, viņš saka: «Vienmēr esmu uzskatījis, ka kontaktu veidošana ir svarīgāka par naudu. Savu dzīvi veltu, lai palīdzētu citiem. Pirmkārt, ja kāds lido uz Latviju, lai izklaidētos, izmitinu pie sevis. Tāpēc, kad pats lidoju uz Dubaiju, man arī ir draugi, pie kuriem dzīvot. Roka roku mazgā,» pamāca Felipe.

    Otrs brazīlieša trumpis esot viņa lieliskais menedžeris, kurš sadarbojas ar slavenībām, bet trešais – paša talanti. «Galvenokārt esmu influenceris, bet ir arī citas nodarbes, ar kurām varu pelnīt – modeļa darbs, piedalīšanās reklāmās un filmēšanās. Sapņoju par aktiera karjeru, tāpēc gribu uzlabot arī savu angļu valodu,» piebilst Felipe.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē