• FOTO: Elza Rozentāle — Kabarē zvaigzne jau desmit gadu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    14. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Šova Cabaret veidotāji skatītājiem piedāvā ceļojumu pagātnē – pagājušā gadsimta 30. gados, bohēmas un krāšņas uzdzīves piepildītā atmosfērā.

    Dziedātāja Elza Rozentāle jau 10. gadu kāpj uz Cabaret skatuves un atzīst – arī viņai tie ikreiz ir svētki.  «Lieliski pārzinu Cabaret vidi, tādēļ jūtos omulīgi un brīvi – kā mājās. Tomēr satraukums, iznākot uz skatuves, ir vienmēr. Tas nāk par labu, jo palīdz koncentrēties priekšnesumam,» sarunā ar PDz saka viņa. Šogad Elza mirdz dizaineres Ilzes Vītoliņas radītajos tērpos Lielā Getsbija stilā.

    «Kabarē dziedātājai jābūt dīvai, citu variantu nav. Uzvelkot krāšņos, spīguļiem un spalvām dekorētos tērpus, jūtos patiešām lieliski, jo tā labāk varu izjust un parādīt sevi,» teic viņa. Šoreiz skatītājus pārsteidza Elzas līdzība ar slavenāko amerikāņu burlesku zvaigzni Ditu fon Tīsu.

    «Viņa ir ļoti skaista sieviete, taču man, lai līdzinātos fon Tīsai, būtu jāizņem pāris ribu. Varbūt tad viduklis būtu tikpat šmaugs,» smej Rozentāle. Lai gan pagājušā gadsimta 30. gadu stils Elzai ļoti patīk, viņa neslēpj – dzīvot tajos laikos negribētu. «Attieksme, kāda tolaik valdīja pret sievietēm, un rasisms man nav pieņemami,» teic dziedātāja.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē