• FOTO: Ar basām kājām pa Indiju – Samantai Tīnai lielo pārmaiņu gads

    svētceļojums
    Zane Piļka- Karaļeviča
    28. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Samanta Tīna Indijā.
    Foto: no privātā arhīva
    Samanta Tīna Indijā.
    «Vieni brauc uz Indiju atpūsties, otri – iepazīt citu kultūru. Trešie uz Indiju dodas sevis meklējumos, un es piederu pie tiem,» atzīst dziedātāja. Gada nogalē viņa gandrīz mēnesi pavadīja vietā, kur apjauta materiālās pasaules niecīgumu un dvēseles lielumu.

    «Šis man ir bijis lielu pārmaiņu gads,» saka Samanta Tīna. «Brīžiem šķita, ka esmu gluži kā ierauta ātrvilcienā un nevaru atrast stopkrānu.

    Sāpīgākais brīdis bija, kad aizgāja mans draugs, mans uzticamais sunītis Skarabejs. Tas bija ļoti smagi…

    Nolēmu šo gadu veltīt sev, savas iekšējās pasaules sakārtošanai. Gribēju atrisināt lietas, kuras vienmēr tika atliktas malā, jo bija skatuves dzīve, koncerti, ikdienas ritenis, kurš nemitīgi griezās. Biju no tā visa nogurusi. Jutu, ka man vajag apstāties,» atgriežoties no Indijas žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Samanta.

    Visvairāk Indijā dziedātāju pārsteidza viņa pati. «Vērojot sevi, pamanīju, ka man nebija ne mazākā diskomforta staigāt ar basām kājām. Novilkt apavus, ieejot tempļos vai veikalos, iet vairākus kilometrus kailām pēdām pa vietām, kur staigājušas govis, skraidījuši pērtiķi, mētājas kaut kādas pārtikas atliekas. Par to pat neaizdomājos. Tajā pašā laikā šeit, Latvijā, ciemojoties mammas dārzā, man nepatīk, ja melnzeme pieskaras pēdām. Tas ir smieklīgi,» atzīst Samanta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē