• FOTO: Aktieris Edgars Pujāts ar vērienu nosvin 50. jubileju

    Sabiedrība
    Evija Kalnbērza
    12. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Apsveikuma buča no Liepājas teātra zvaigznes INESES KUČINSKAS.
    Foto: Ģirts Ozoliņš (F64)
    Apsveikuma buča no Liepājas teātra zvaigznes INESES KUČINSKAS.
    Liepājas teātra aktieris pusgadu gaidīja, lai godam varētu nosvinēt savas dzīves nozīmīgos svētkus. Šajā dienā kopā sanāca gan draugi un fani, gan visa viņa kuplā ģimene. Pat jaundzimusī meitiņa bija jubilejas koncerta klausītāju pulkā.

    Aktieris Edgars Pujāts savu dzimšanas dienu cerēja nosvinēt jau februārī ar koncertiem Liepājas teātrī, bet pandēmijas ierobežojumu dēļ no šī plāna nācās atteikties.

    Tomēr gluži bez ievērības iesoļošanu jaunā gadu desmitā viņš atstāt arī negribēja. Tāpēc šovasar sociālajos tīklos paziņoja, ka spēlēs koncertu Bernātos draugiem un faniem, norādīdams, ka ieeja ir par ziedojumiem. Liels bija viņa pārsteigums, redzot, cik daudzi ieradās viesu namā Sīpoli, la suminātu jubilāru un redzētu viņu atkal uz skatuves. 

    «Tiešām nebiju gaidījis tādu atsaucību. Daudzi pirms koncerta uztraucās – vai tiks šķiroti vakcinētajos un nevakcinētajos, un es nolēmu, ka netiks, jo viesu nama teritorija ir pietiekami liela, lai varētu gan izstaigāties, gan noklausīties koncertu,» atzina Edgars.

    Divu stundu garumā viņš dziedāja gan pašsacerētas, gan citas populāras dziesmas. Koncerta otrajā daļā uzstājās arī viņa draugi – aktrise Sigita Jevgļevska, grupas Willow Farm mūziķis Emīls Dreiblats, grupa Aģenti, aktieris Armands Kaušelis, bet izskaņā Edgars muzicēja ar savu dēlu TV šova OKartes skatuve zvaigzni Kristapu Pujātu.

    Uz skatuves kāpa arī Bernātu pašvaldības pārstāvji un Pujātu, kas jau vairākus gadus ir Nīcas pagasta iedzīvotājs, iecēla goda pilsoņa statusā ar noteikumu, ka viņam jāsacer Bernātu himna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē