• Dziedātāja Sabīne Geiba seriālu dēļ aizrāvusies ar turku valodu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    15. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dziedātāja, kuru savulaik iepazinām TV šova O!Kartes skatuve, ārkārtējās situācijas laiku izmantojusi lietderīgi – lai apgūtu jaunu svešvalodu.

    «Uzstāšanās ziņā šis ir tukšs un bēdīgs laiks, jo nevaram darīt savu darbu. Taču top jauni ieraksti, un ar nepacietību gaidu savu pirmo koncertu Salaspilī, Kupolu mājā,» saka dziedātāja Sabīne Geiba, kas skatuves gaitas sāka kā Sabīne Berezina. Viņas ikdiena rit lauku mājās Bauskā.

    «Esmu svaigā gaisā, mūsu ģimenes īpašumā pļauju zāli. Palīdzu mammai ravēt un savest kārtībā saimniecību,» viņa stāsta.

    Dziedātāja atklāj, ka apguvusi arī ko jaunu – turku valodu! Skatoties turku seriālus televīzijā, viņa vienā mirklī atskārtusi, ka vēlas mācīties turku valodu.

    «Nezinu, kāpēc, bet man dikti tuvu pie sirds ir šīs tautas mentalitāte. Turklāt man Turcijā dzīvo laba paziņa – dziedātāja. Un es pati jau esmu sacerējusi dziesmu turku valodā, ko varētu iesniegt Turcijas Eirovīzijas nacionālās atlases konkursam,» plānos dalās Sabīne.  

    Reizi gadā dziedātāja satiekas ar bijušajiem šova biedriem. Tikai viņas šova laika mīļotais puisis mūziķis Kristaps Pujāts uz šiem salidojumiem nenākot. «Varbūt baidās mani satikt!?» prāto Sabīne.

    Kopš šova laikiem viņa ir ļoti mainījusies. Tolaik viņa ik pa brīdim cīnījās ar lieko svaru, bet nu jau vairākus gadus Sabīne ir ļoti slaida. Tagad dziedātāja sver vien 52 kilogramus. Izrādās, svars krities veselības problēmu iespaidā. Šķietami vienkāršas apsaldēšanās dēļ viņa gandrīz zaudēja nieri. Medikamenti spēcīgi ietekmēja jaunās sievietes vielmaiņu un lika mainīt ēšanas paradumus.

    «Jau četrus gadus esmu pieradusi ēst brokastis, bet pusdienas un vakariņas apvienot vienā ēdienreizē. Ēdu visu, arī man tik mīļo majonēzi. Taču gribu brīdināt jaunās meitenes – aukstā laikā neskrieniet laukā īsos svārciņos! Man koncerts naktsklubā Coyote Fly reiz beidzās ar neizturamām sāpēm vēderā,» atminas dziedātāja.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē