• Dona koncerts varbūt būs tikai pēc gada: Kā būs, tā būs

    Mūziķi
    Gita Vīksne
    25. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mūziķis pieļauj, ka līdz vasarai problēmas ar vīrusu var arī neatrisināties, tad vajadzēs lielkoncertu Skonto stadionā pārcelt vēl par gadu.

    Ar pērn izdoto albumu Tūrists un tāda paša nosaukuma dziesmu Dons jeb Artūrs Šingirejs cīnās par trim balvām – Popmūzikas albums, Radio hits un Elektrum Gada dziesma. Ja Covid-19 situācija to ļaus, jau pēc četriem mēnešiem Dons stadionā uzstāties ar koncertu Es nāktu mājās, kurš no pērnā gada 14. augusta pārcelts uz šo vasaru. Audiočatā Clubhouse Dons atzina, ka koncerta organizēšana ir aktīvā statusā.

    «Tas joprojām gaida savu notikuma dienu, kas šobrīd ir nolikta 1. jūlijā. Tā sajūta, protams, ir tāda… Pie visa šī tempa izskatās, ka droši vien nenotiks… Lai gan visādi var būt.

    Nekādus pareģojumus vairs neizsaku. Kā būs, tā būs.

    Spēlēsim, kad atļaus. Gaidīsim brīdi, kad visi varēs sanākt kopā un dziedāt. Atcelts nekas nav,» uzsver Dons.

    Viņš bilda, ka visas uz koncertu iegādātās biļetes joprojām ir derīgas.

    «Ja koncerti tiks atkal pārcelti, tad attiecīgi arī mēs to darīsim – par vēl vienu gadiņu uz priekšu,» atklāj mūziķis. Viņš sola, ka gadījumā, ja koncerts tiks pārcelts, par vēl vienu gadu tiks pacelts arī bērnu vecums, kuri uz pasākumu varēs ierasties bez maksas. Pērn koncertā ielaistu bērnus līdz piecu gadu vecumam, šogad laidīs sešgadniekus, bet nākamgad Donu par velti varēs klausīties bērni līdz septiņu gadu vecumam.

    «Visi mūziķi gaida koncertus. To ļoti pietrūkst. Var iztikt bez sporta zāles, var iztikt bez friziera. Es jo īpaši. Bet koncis – tas ir kaut kas tāds… Tas ir kā narkotika – tu nekur citur to nevari dabūt. Tā enerģijas apmaiņa ir neaprakstāma. To sapratīs ikviens, kas ir bijis uz skatuves,» atzīstas Dons.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē