• Digitālā mārketinga speciālists Mednis ar ģimeni nakšņo teltī, lai tiktu pie kovidpotes

    Sabiedrība
    Anastasija Kuzminova
    8. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Ar trešo piegājienu digitālā mārketinga speciālistam un viņai sievai izdevās tikt pie Covid-19 vakcīnas. Lai šajā reizē nekas nenoietu greizi, viņi nakšņoja teltī pie vakcinācijas centra.

    Kad tika paziņots, ka nedēļas nogalē vakcinācijas centros būs dzīvā rinda un varēs tikt pie Covid-19 vakcīnas, Ilze un Artūrs Medņi skaidri zināja – viņi to vēlas!

    «Gribējām vakcinēties jau piektdien, bet, kamēr no Kaltenes sataisījāmies, jau bija par vēlu. Nakšņojām Rīgā, jo cerējām sapotēties sestdien no rīta. Kad pamodāmies un paēdām brokastis, jau atkal bija par vēlu! Sapratām, ka mums tomēr tik ļoti gribas būt vakcinētiem, un izlēmām – citu variantu nav, brauksim uz Cēsīm un nakšņosim teltī pie vakcinācijas centra, lai šoreiz rindā būtu paši pirmie,» PDz atklāj Artūrs.

    Tā trijotne – Ilze, Artūrs un viņu gadu vecais dēls Ričards – sēdās ģimenes auto, kuram uz jumta piestiprināta iKamper telts, un devās ceļā. Šo telti Medņi savulaik izmantoja ceļojumā pa Eiropu, kurā devās neilgi pirms Ričarda piedzimšanas. Plānojot nakšņošanu pie vakcinācijas centra, Medņi bija paņēmuši līdzi vien segas un spilvenus, bet ziemai domātos guļammaisus – ne. Tāpēc dzestrajā pavasara naktī nācies pasalt. Mednis gan saka – iepriekš ar Ilzi esot nakšņojuši teltī pat februārī, tad aukstums bijis vēl lielāks.

    Medņi bija iecerējuši svētdien mosties septiņos no rīta, bet jau piecos viņus pamodināja citu vakcinēties gribētāju balsis.

    Jau bija ieradies kāds puisis no Rīgas un vēl kāda kompānija, kas skaļi sarunājās. «Tā mēs pulksten 5.20 rindā bijām septītie,» atklāj Artūrs un uzsver – viņu mērķis nebija izcelties ar savu varoņdarbu, bet gan darīt visu, lai tiktu pie vakcīnām.

    «Ja mēs būtu gulējuši kaut kur citur, visticamāk, arī svētdien poti nedabūtu. Tad mēs pie vakcīnām tiktu vien kaut kad vasarā, bet tik ilgi gan negribam gaidīt. Skaidrs, ka vēlamies satikt savus vecākus un draugus, ceļot, doties uz festivāliem, galu galā, nenēsāt sejas maskas,» savu izvēli potēties skaidro Mednis.

    Viņš atzīst – nākamā diena bijusi pagrūta. «Bija tāda paģiru sajūta – nedaudz dulla galva. No rīta sāku strādāt, bet jau dienas vidū sapratu – labāk tomēr atpūtīšos. Devāmies pastaigā, dzērām daudz šķidruma un drīz vien atkal jutāmies labi.»

     

    Jā. Tie bijām mēs, kuri nakšņojām pie Cēsu vakcinācijas centra. Jā, mēs vakcinējāmies. Jā – mēs atklājām telšu sezonu un…

    Posted by Ilze Medne on Svētdiena, 2021. gada 18. aprīlis

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē