• Dīdžejmeitenei Elīnai Fūrmanei Amerikā jauns sirdsāķītis

    Slavenības
    Gita Vīksne
    16. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Nepilnu gadu pēc šķiršanās no Venecuēlā dzimušā uzņēmējā Deivida Aragona dīdžejmeitene ASV uzsākusi jaunas attiecības.

    Lielisks mīlnieks un šefpavārs

    DJ Ella, īstajā vārdā Elīna Fūrmane, kas nu jau vairākus gadus dzīvo Amerikā, nesen publiskoja video, kurā redzama, skūpstoties ar kādu puisi. Viņa atklājusi, ka jaunais draugs ir ne tikai lielisks mīlnieks, bet arī brīnišķīgs šefpavārs – viņš latviešu meiteni lutinot ar gardām maltītēm.

    Šīs nav pirmās Elīnas attiecības ar afroamerikāņu puisi – pirms astoņiem gadiem viņa ASV apprecējās ar vietējo šovbiznesa pārstāvi Čaku Heisu. Laulība ilga trīs gadus un tika šķirta ar pamatīgu skandālu – Elīna par šķiršanās iemeslu minēja laulātā drauga agresiju, savukārt Čaks pārmeta, ka latviete ar viņu saistījusies tikai uz papīra, lai iegūtu uzturēšanās atļauju ASV.

    Pirmais, kurš spēja Elīnu nolikt pie vietas

    Ilgi DJ Ella Amerikā nesēroja par šķiršanos. Drīz viņa iepazinās ar modes veikala Rock Etiquette īpašnieku uzņēmēju no Venecuēlas – Deividu Aragonu, ar kuru kopā bija četrus gadus. Viss sākās kā dienesta romāns, jo Elīna bija pārdevēja veikalā, kas piederēja Deividam. Jau pēcāk latviete kļuva par zīmola Rock Etiquette radošo direktori, un šķita – drīz tiks dzertas kāzas.

    Četrus gadus DJ Eļļa bija kopā ar venecuēlieti Deividu Aragonu.
    Četrus gadus DJ Eļļa bija kopā ar venecuēlieti Deividu Aragonu.

    «Mums ir tāds balansiņš. Viņš man ļauj darīt visu, kā es gribu. Man ir dota diezgan liela brīvība. Arī viņam ir dota liela brīvība. Varbūt tieši tāpēc tas strādā šādā veidā,» par attiecībām ar Deividu Elīna pirms trim gadiem stāstīja kanāla 360TV šovā Sapnis par Ameriku.

    «Viņš ir viens no pirmajiem puišiem, kurš spēj mani nolikt pie vietas. Līdz šim vienmēr ar saviem uzskatiem esmu gājusi cauri dzīvei, un viss ir bijis tā, kā es to vēlos. Bet šoreiz ir tā, ka man vienā cilvēkā ir jāieklausās,» par Deividu toreiz sacīja Elīna. Par spīti kopīgām interesēm, abi jau pērn septembrī vairs nebija pāris.

    Ar pirmo mīlestību atkal labas attiecības

    Pirmo atpazīstamību Latvijā DJ Ella guva pirms mazliet vairāk nekā 15 gadiem, kad kļuva par vienu no redzamākajām TV šova Talantu fabrika dalībniecēm. Te viņai izveidojās attiecības ar šova veidotāja Māra Ozoliņa dēlu Miku, kurš arī nu jau daudzus gadus dzīvo ASV. Tolaik trīs gadus pāris īrēja greznu dzīvokli Vecrīgā, kur mitinājās kopā ar diviem četrkājainajiem mīluļiem – čivavām Čikitu un Hosē.

    Miks uzfilmēja Elīnas pirmo videoklipu, kurā viņa bija redzama guļam kaila rožu ziedlapiņās. Viņu attiecības gan pārtrūka pēkšņi, un jau drīz Miks kļuva par aktrises Agneses Zeltiņas dzīvesbiedru. Ella pirms septiņiem gadiem Radio GVB sarunu šovā The Craig and Robbie Hour atzina, ka attiecībās ar Miku zaudējusi nevainību.

    Pērn viņa bija viena no personām, pie kurām Miks ciemojās, veidojot kanāla 360TV šovu Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu. Tagad Ellai un Mikam ir labas attiecības, bet raidījumā Ella atzina, ka pēc šķiršanās viņai bijis liels niknums uz Miku.

    «Man bija dusmas. Biju dikti cemmīga.

    Nekad nebūtu domājusi, ka es varētu tev tā visu piedot un mēs kādreiz atkal varētu būt draugi. Kaut kā ar laiku viss sakārtojās.

    Cilvēks laikam saprot, ka nav jau īsti jēga turēt sliktu prātu. Zini, kas man iemācīja to, ka vajag saglabāt labas attiecības un ka tas īstenībā ir ļoti nozīmīgi? Tante Maija – Maija Ozoliņa, tava mamma. Pēc tam, kad izšķīrāmies, mēs satikāmies ar viņu, un es viņai sūdzējos par tevi. Un viņa tā skatījās un mani un teica:

    «Elīnīt, māksla ir, kad tev ir labas attiecības ar vieniem, ar otriem. Es atbraucu uz Latviju – man pieci brūtgāni ir. Satiekos ar vienu, ar otru.» Es skatījos uz viņu un domāju – viņa ir tāda laimīga,» stāstīja Elīna.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē