• Busulis Amerikā nosvin Krutoja jubileju un satiek Kirkorovu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    21. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Dziedātājs Intars Busulis uzstājās komponista Igors Krutoja 65. dzimšanas dienas koncertā Ņujorkā, pārpildītā Bārklija centra arēnā.

    Īstā dzimšanas diena Krutojam ir jūlija beigās, un agrāk viņš daudzus gadus to svinēja Latvijā festivāla Jaunais vilnis laikā. Kopš Jaunā viļņa pārcelšanās uz Sočiem ballītes komponists rīko Krievijā, un šogad par godu jubilejai izveidoja arī īpašu muzikālo programmu ar daudzu zvaigžņu piedalīšanos.

    Paceļojis ar to pa Krieviju, pagājušajā nedēļā viņš devās iepriecināt savus tautiešus, kas dzīvo ASV. Koncertā dziedāja arī latvietis Intars Busulis. Bez viņa un jubilāra bijuši arī tādi izpildītāji kā Filips Kirkorovs, Ani Loraka, Sergejs Lazarevs, Dima Bilans, Anželika Varuma un citi.

    «Koncerts bija iespaidīgs, to noskatījās aptuveni 13 tūkstoši cilvēku. Tas notika Bārklija centrā Bruklinā, kur mājas spēles aizvada mūsu NBA basketbolists Rodions Kurucs ar savu komandu Nets. Vai domājat, ka es mazākās zālēs uzstājos? Tikai un vienīgi arēnās un tajās lielākajās arēnās,» nosmej Intars.

    «Pēc koncerta bija svētku vakariņas kopā ar jubilāru – maza pasēdēšana, glāžu saskandināšana. Kirkorovs uz ballīti neieradās, jo viņam esot bijusi fotosesija pilsētā,» zina teikt Intars.

    «Ņujorkā kārtīgi pastrādāju, biju uz divām Operas spoka izrādēm Brodvejā un pavakariņoju sava paziņas restorānā,» Amerikā piedzīvoto sarunā ar PDz uzskaita Busulis. Mūziķis atzīst – ceļošana neesot viņa sirdslieta. «Es nekur tāpat vien neceļoju, un man vienam ceļot nemaz nepatīk. Arī ar ģimeni ceļot ir… nu tā! Piemēram, Amerika. Esmu tur bijis sešas reizes, no tām tikai vienu reizi atpūtas braucienā. Pārējās reizēs strādāju – uzstājos džeza klubos. Esmu spēlējis arī klubā Blue Note kopā ar Māra Briežkalna kvintetu,» stāsta Intars.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē