• Bijušajās basketbolistes Lienes Jansones ģimenei īpašs gads

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    28. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Bijušās Latvijas izlases basketbolistes ģimenē šis ir īpašs gads – tikko viņa svinēja 40. jubileju, bet vecāki atzīmējuši 60 gadus.

    «Šobrīd rīt trešā sesija Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, un viss ir tik intensīvi, ka prātā tikai sporta zinātne,» nedēļu pirms savas apaļās jubilejas PDz atklāj Liene Jansone. Pagājušajā sestdienā viņa svinēja 40 gadu jubileju.

    «Sesija beigsies dienu pirms dzimšanas dienas, piektdienas vakarā arī sākšu domāt, ko citādu vai īpašu varētu izdarīt savā dienā.»

    Viņa atzīst, ka, ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, neko daudz ballēties nevarēs. «Bet svētki jau ir tas, ko mēs paši sev radām. Ģimenes lokā šogad ir sagaidītas vecāku apaļās jubilejas, tā droši vien nosvinēšu arī pati savējo,» pārliecināta Liene, kas jau trīsarpus gadu ir mamma dēlam Marsello, kura tēvs ir Amerikā dzīvojošais afroamerikānis Čārlzs Smits.

    Lienes mamma DAIGA 21. martā atzīmēja 60.

    Pirms mēneša, 14. aprīlī, 60. jubileju ar dzīvo mūziku un salūtu atzīmēja Lienes tētis Latvijas U19 basketbola izlases galvenais treneris Ziedonis Jansons.

    «Paldies visiem, kuri sveica, godināja, pārsteidza un parūpējās par to, lai jubilāram smaids, prieka asaras un laimes sajūtas nepietrūktu visas dienas garumā. Ziedonis aka Zieča, Z Best saka milzīgu paldies visiem sveicējiem,» pēc tēta dzimšanas dienas pauda Liene.

    «Paldies superīgajam Mārtiņam Balodim, kurš piekrita būt daļa no Jansonu dāmu trakās idejas,» par grupas The Bad Habits solista uzstāšanos vēstīja Liene. Par negaidīto pārsteigumu – salūtu – viņa pateicās kaimiņam hokejistam Gustavam Dāvim Grigalim, aktiera Leona Krivāna mazdēlam.

    Savukārt pirms diviem mēnešiem, 21. martā, 60. jubileja bija Lienes mammai Bērnu un jauniešu basketbola skolas Rīga/Jugla vadītājai Daigai Jansonei.

    «Šodien manā dzimšanas dienā mans moto «svētki ir tie, ko paši sev radām,» tika apgāzts par 100 procentiem. Paldies visiem sveicējiem, kas mani pārsteidza, sajūsmināja un saraudināja,» pēc jubilejas pavēstīja Daiga.

    «Sirsnīgs sveiciens dzimšanas dienā mammai un omītei,» sociālajos tīklos savu mammu sumināja Liene.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē