• Basketbolists Jānis Timma par jauno mīlestību: Viņā ir viss, par ko esmu sapņojis

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    9. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Basketbolists aizejošajā gadā pamanījās sev pievērst Latvijas un Krievijas mediju uzmanību nevis ar panākumiem sportā, bet gan ar gada skandalozāko romānu. Viņš izšķīrās no savas daiļās sievas, lai uzsāktu attiecības ar krievu popzvaigzni.

    Kad tapa zināms, ka latviešu basketbolists, Maskavas apgabala komandas Himki spēlētājs Jānis Timma pametis ģimeni, jo uzsācis mīlas sakaru ar Krievijā populāru dziedātāju Annu Sedokovu, par to runāja visi. Sedokovu vainoja ģimenes izjaukšanā, un Jāņa sieva Sana pielēja eļļu ugunī, vaļsirdīgi stāstot par vīra nodevību. Sākumā Jānis un Anna savas attiecības neafišēja, bet gada nogalē beidzot deva vaļu jūtām arī publiskajā vidē. Pagātne Jāni vairs nekavējot, jo viņš esot oficiāli šķīris laulību un jaunajā gadā iesoļojot kā juridiski brīvs, bet sirdī aizņemts vīrietis.

    «Nedz Jānim, nedz Annai nav oficiālu attiecību. Pāris strādā, mīl viens otru un būvē stipras attiecības. Jāņa šķiršanās mierīgi un pēc abpusējās vēlēšanās notika Rīgā,» medijiem vēstīja Annas Sedokovas pārstāvis.

    36 gadus vecā dziedātāja sociālajos tīklos teju ik dienas atzīstas latvietim mīlestībā. Sedokova apgalvo – tikai tagad viņa zina, kas ir īsta mīlestība. Arī Jānis velta izredzētajai romantiskus vārdus.

    «Ja man vajadzētu aprakstīt šo sievieti vienā vārdā, es nespētu. Viņā ir viss, kas man vajadzīgs, par ko esmu sapņojis. Viņa ir mans lielākais atbalsts, mana motivētāja, un pats galvenais, ka viņa man tic,» krievu valodā pagājušajā nedēļā Instagram ierakstīja Timma. Vērīgākie tūdaļ pamanīja, ka basketbolists pieļāvis kļūdu – kāds darbības vārds tika lietots sieviešu dzimtē.

    Viņam pārmeta, ka romantiskos tekstus patiesībā rakstot pati Sedokova. «Jānis šo vēstījumu rakstīja, kā prata, jo krievu valoda nav viņa dzimtā valoda. Viņam ir grūti rakstīt, bet viņš to darīja no sirds,» tūdaļ neticīgajiem atbildēja Anna.

    Decembrī uzvirmoja runas, ka Anna ir ceturtā bērniņa gaidībās.

    Par iemeslu kalpoja kāds foto, kas tapa Jaungada koncerta filmēšanas laikā. «Vai nu Anna ir labi paēdusi, vai nu ir stāvoklī,» sprieda dziedātājas fani. Ja tā izrādīsies taisnība, iespējams, sekos arī kāzas.

    Anna Sedokova bija precējusies divas reizes – pirmo reizi ar futbolistu Valentīnu Beļkeviču, kuram dāvāja meitu Alīnu, otro reizi ar celtniecības magnātu Maksimu Čerņavski – šajā laulībā dzimusi meita Monika. Annai ir arī dēls Hektors, kas dzimis attiecībās ar uzņēmēju Artjomu Komarovu, taču šī savienība izjuka jau pirms mazuļa piedzimšanas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē