• Basketbolists Edgars Šneps klusiņām kļuvis jau par četru dēlu tēvu. Apsveicam!

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    13. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Edgars Šneps.
    Foto: F64
    Edgars Šneps.
    Bijušais basketbolists, uzņēmējs un kādreizējais Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps šodien svin apaļu jubileju. Viņš atzīst – joprojām ir labā formā un rūpējas nu jau par ceturto dēlu.

    «Piekrītu teicienam, ka cilvēks ir tik jauns, cik jauns viņš jūtas. Es noteikti nejūtos 50 gadus vecs, tikai pieredze man tagad ir lielāka nekā jaunībā,» jubilejas priekšvakarā žurnālam «Privātā Dzīve» saka Edgars Šneps.

    «Man ir aktīvs dzīvesveids – sportoju, skrienu, ceļoju, esmu nemitīgā kustībā. Turklāt mainījies manas ģimenes sastāvs.

    Tagad man ir jau četri dēli, tāpēc jābūt formā gan mentāli, gan fiziski,» jaunumus savā dzīvē atklāj bijušais basketbolists.

    Pēc tam, kad tika šķirta laulība ar vecāko dēlu mammu Ivetu Šnepu, pirmā atvase Edgara jaunajā savienībā ar Ilzi Minusi ienāca pirms sešiem gadiem.

    Šneps smejas – varbūt tikai pašam liekas, ka ir mūžam jauns un skaists, bet dēli viņu redz citādi. «Kad man bija 11 gadi, tētis svinēja 40. jubileju. Kā jau tolaik bija pieņemts, svinības notika pirtī. Mēs tusējām ar draugiem un ik pa laikam uzmetām acis pieaugušajiem. Likās jocīgi – ko tie pensionāri tur dejo?» smejas Šneps. «Taču ir mainījies gan mūsu dzīvesveids, gan sabiedrības izpratne par to, ko un kādā vecumā cilvēki var darīt, tāpēc mums jāiet līdzi laikam.»

    «Esmu ieplānojis dzimšanas dienu atzīmēt trīs piegājienos. Viens ieplānots vasarā. Citkārt baigo balli nemaz nerīkotu, bet šoreiz vēlos noorganizēt plašāku radu un draugu pasākumu, jo daudzus pandēmijas dēļ neesmu saticis ilgu laiku. 50 gadu jubileja, manuprāt, ir lielisks iemesls visiem sanākt kopā. Ņemot vērā, ka abi mani vecākie dēli studē ārzemēs, sagaidīšu, kad viņi būs Latvijā, tas būs jūlijā, un ballīti sarīkošu tad,» stāsta Edgars.

    Vēl viena ballīte paredzēta ar draugiem. «Man patīk pavadīt laiku aktīvi. Jau kādu laiku aizraujos ar bīčvolejbolu un draugu lokā Otrajās Lieldienās noorganizēju pludmales volejbola turnīru. Esmu noīrējis halli, pasūtījis kreklus un uzaicinājis šī sporta leģendu un pamatlicēju Egīlu Cīruli būt mums par galveno tiesnesi,» stāsta Šneps.

    «Trešā svinēšana paredzēta kopā ar pašiem tuvākajiem šaurā ģimenes lokā. Tā nu šogad sanācis, ka dzimšanas diena sakrīt ar Lieldienu gaidīšanas laiku. Tāpēc 13. aprīlī, kad esmu dzimis, nav ieplānots nekas. Taču ar vecākiem, māsu un manu ģimeni sagaidīsim kopā Lieldienas.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē