• Basketbolistam Armandam Šķēlem jauna draudzene — slavena futbolista bijusī sieva

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Bijušā Latvijas futbola izlases galvenā trenera Mariana Pahara šķirtā sieva un skandalozais basketbolists jauno gadu sagaidīja kā pāris.

    Basketbolista Armanda Šķēles sirds vairs nav brīva. 2020. gadu viņš sagaidīja jautrās ģimenes svinībās kopā ar savu jauno draudzeni leģendārā Latvijas futbolista un trenera Mariana Pahara bijušo sievu Jūliju Poļiščuku-Pahari. Abi, mīļi pieglaudušies viens otram, pozēja Armanda ģimenes kopbildēs gan Ziemassvētku, gan gadumijas svinībās. Uz PDz jautājumu, kādas attiecības viņu saista ar Šķēli, Jūlijā sākumā bija izvairīga: «Tas ir ļoti personīgi… Es par sevi un Armandu šajā jautājumā vēlos saglabāt privātumu.» Taču pēc kāda laika viņa piebilda: «Vienīgais, ko varu pateikt, – mēs esam pāris!»

    Ne Armands, ne Jūlija savas attiecības sociālajos tīklos neafišē.

    Pēc PDz jautājumiem par viņu romānu no sociālajiem tīkliem pazuda arī gadu mijas ballītē tapušais video, kurā Armands un Jūlija kopā laidās jautrā dejā.

    Armanda Šķēles mīļotā sieviete pastāstīja, ka pirms nepilna gada kopā ar dēlu Adrianu, kas dzimis laulībā ar Marianu Paharu, atgriezās Latvijā no Spānijas, kur dzīvoja pirms tam. Pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem 2016. gada rudenī tika oficiāli šķirta viņas un Pahara savienība. Pēc gada Jūlijai Spānijā izveidojās romantiskas attiecības ar kādu tur dzīvojošu latviešu izcelsmes uzņēmēju. Jūlijas draugs Spānijā nodarbojās ar īpašumu pārdošanu.  Taču drīz vien viņi izšķīrās.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē