• Baiba Vītiņa: Citiem pēc septiņiem gadiem esot krīze, mēs tieši tad apprecējāmies

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    TV personība Baiba Vītiņa ar savu vīru basketbolistu Artūru Vītiņu satikās un drīz vien arī sāka dzīvot kopā jau 16 gadu vecumā.

    Vai tik agri uzsākot nopietnas attiecības un pieaugušo dzīvi, netiek palaists garām bezrūpīgais trakulīgās jaunības posms, iespēja izbaudīt brīvību gūt dažādas pieredzes?

    Sarunā ar Valdi Melderi sarunu raidījumā “Kad viņas satiekas” Baiba atzīst, ka tā nejūtoties vis: “Jā, mēs satikāmies ļoti agri, bet ļoti agri arī sapratām, ka esam radīti viens otram.

    Esam kopā jau 13 gadus, un kopdzīves īpašā dzirkstele attiecībās nav zudusi. Visu to, ko it kā gribētos piedzīvot ārpusē, mēs izbaudām kopā.

    Arī cilvēki, uzzinot mūsu stāstu, lielākoties priecājas un apbrīno – cik kolosāli, vai mūsdienās vispār tā ir iespējams? Tikai tevi tas nez kādēļ tā uztrauc” – Baiba nedaudz pavelk uz zoba savu TV šova kolēģi Melderi.

    Nopietns pārbaudījums Vītiņu attiecībām bija pieci studiju gadi, kurus Artūrs spēlēja basketbolu Amerikā, bet Baiba mācījās un sāka veidot karjeru Rīgā.

    “Bija jau tā, ka studiju biedrenes aicināja mani izklaidēties, arī pašai radās pārdomas – esmu taču jauna, ko es te tā gaidu. Bet nu – sanāca, kā sanāca.

    Citiem pēc septiņiem gadiem esot krīze, mēs tieši tad apprecējāmies.

    Varbūt vajag ieplānot lielus, skaistus notikumus ik pēc setiņiem gadiem?” – attiecību atsvaidzināšanas recepti iesaka šarmantā TV personība.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē