• Autosportists Reinis Nitišs kļuvis par viesnīcnieku

    Atpūta
    Anastasija Kuzminova
    Marta Kalniņa
    27. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Autosportists savā dzimtajā pilsētā Jēkabpilī ar izdevīgiem nosacījumiem vēsturiskā ēkā izveidojis viesnīcu Rūmī Hotel.

    Pēc Latvijas Lauksaimniecības universitātes Meža fakultātes absolvēšanas pērn rallijkrosa zvaigzne Reinis Nitišs atgriezās dzimtajā pilsētā un nolēma pievērsties viesnīcu biznesam. Jēkabpils pilsētas dome jau labu laiku centās izīrēt ēku, kura atjaunota Eiropas projekta, kas atbalsta Jēkabpils Daugavas kreisā krasta degradētās teritorijas uzlabošanu, laikā.

    Īres tiesības uz 15 gadiem ieguva uzņēmums SIA RN Komponents, kuras valdes loceklis ir Nitišs. Divstāvu ēka atrodas pilsētas centrā, un tai ir sena vēsture – tur bijis gan Jēkabpils apriņķa kara komisariāts, gan policijas iecirknis un pat publiskā patvertne, bet pagājušā gadsimta 80. gadu sākumā – poliklīnika.

    Kā vēsta izdevums Brīvā Daugava, Nitiša uzņēmums izmantojis iespēju pieteikties nomas maksas samazinājumam. Tāds piemērojams, ja nomas objekts atrodas degradētā teritorijā, nomnieks apņemas radīt jaunas darbavietas vai veikt ieguldījumus un ja šos ieguldījumus veic mikrouzņēmums.

    Nitišs saņēmis maksimālo iespējamo – 90% – atlaidi, tādēļ sešus gadus par nomu mēnesī būšot jāmaksā vien 90 eiro.

    Viesnīcas izveidē jau investēti aptuveni 50 tūkstoš eiro – uzlaboti esošie remontdarbi, iegādāti grīdas segumi un durvis ar labu skaņas izolāciju, viedie durvju rokturi un automātiskā vārtu sistēma. Izveidots arī mūsdienīgs un mājīgs interjers – numuriņos ir Latvijā ražotas gultas un matrači. Viesiem ir pieejami vienvietīgi, divvietīgi, trīsvietīgi un ģimenes numuriņi, kā arī numuriņi ar virtuvi. Dzīvošana vienai personai maksās no 30 eiro diennaktī.

    Viesnīca jau trešo mēnesi ir atvērta viesiem, kuru pagaidām gan pandēmijas apstākļos neesot daudz. Nitišs cer, ka nākotnē viesnīcu izmantos sporta komandas, kas ieradīsies uz sacensībām nupat uzbūvētajā Jēkabpils sporta hallē. «Ņemot vērā, ka visu darām paši divu cilvēku sastāvā – pilnveidojam, labiekārtojam, mazgājam, klājam un strādājam soctīklos – (..), pirmie mēneši bijuši izaicinoši,» vietējam izdevumam Brīvā Daugava pirms mēneša atzina Reinis Nitišs. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē