• Ārsta Roberta Fūrmaņa pedantiskā siltumnīca

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    13. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, TWITTER, INSTAGRAM
    «Siltumnīca man ir jau daudzus gadus,» PDz atklāj anestezeologs un reanimatologs, kurš kopā ar ģimenes dāmām to uztur izcilā kārtībā.

    Dzīvoju Jūrmalā un siltumnīca mums ir jau daudzus gadus. Tāda, pavisam vienkārša,» par savu siltumnīcu, kur valda nevainojama kārtība, PDz saka ārsts, anesteziologs un reanimatologs Roberts Fūrmanis.

    Vaicāts, kā paralēli ārsta pienākumiem, kas pandēmijas laikā tikai pieauguši, izdodas atrast laiku, lai uzturētu dārza svētnīcu tik kārtīgu, Fūrmanis atbild: «Man ir brīnišķīga sieva, un ar stādīšanas darbiem mums palīgā nāk sievasmāte. Es pats esmu informēts, kas kur aug, un gurķus no salātlapām arī māku atšķirt.»

    Dakteris neslēpj, ka ir saimniecisks vīrietis. «Gluži māju uzbūvēt varbūt nemācētu, bet kanalizāciju un elektrību saremontēt protu. Ir arī daudzas ar būvniecību saistītas lietas, kuras savās mājās izdaru pats. Māku noslīpēt un nokrāsot koka sienu, bet špaktelēšanas darbos man varbūt būtu nepieciešama palīdzība. Taču, ja vajag, visu var iemācīties,» prāto Fūrmanis.

    «Arī šo polikarbonāta siltumnīcu uzbūvēju viens pats, un katrs tajā ieliktais dēlītis ir manu roku darbs,» palepojas viņš.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē