• Arī šogad nenotiks slavenais Glastonberijas festivāls

    Mūzika
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    21. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Chris Drake/Wikimedia
    Arī 2021. gadā nenotiks Glastonberijas mūzikas un mākslas festivāls, paziņojuši rīkotāji.

    “Ar lielu nožēlu paziņojam, ka šogad Glastonberijas festivāls nenotiks, un šis mums būs vēl viens piespiedu dīkstāves gads. Biļetes uz šā gada festivālu pārceļas uz nākamo gadu,” teikts pasākuma organizatoru, Maikla un Emīlijas Īvisu paziņojumā.

    “Tāpat kā pērn, visiem, kuri biļetes rezervēja 2019. gada oktobrī, gribam piedāvāt pārcelt 50 mārciņu depozītu uz nākamo gadu, un garantējam biļetes iegādi uz 2022. gada Glastonberijas festivālu,” piebilst rīkotāji.

    Fani ar sapratni izturējušies pret šo organizatoru soli. “Pilnībā saprotu, bet esmu absolūti sašauts… Ilgākais laiks kopš 1993. gada, kad esmu palicis bez Glastonberijas festivāla,” komentējis kāds mūzikas cienītājs.

    Sers Pols Makartnijs, kurš jau pērn bija iekļauts festivāla programmā, iepriekš izteica varbūtību, ka pasākums nenotiks arī šogad. “Man patiktu to iekļaut savā kalendārā, bet man ir sajūta, ka tas nenotiks,” mūziķis izteicās intervijā Radio 4.

    Glastonberijas festivāls ir lielākais mūzikas pasākums Lielbritānijā. Tas ar ilgākiem vai īsākiem pārtraukumiem notiek kopš 1970. gada un ilgst vienu nedēļas nogali ap Jāņiem, no piektdienas līdz svētdienai; festivālā uzstājas gan pasaules līmeņa zvaigznes, gan jaunas grupas. Glastonberijā uzstājušiestādi mūziķi kā Deivids Bovijs, The Who, Oasis, Jamiroquai, The Cure, Massive Attack, Muse, Franz Ferdinand, Pet Shop Boys, Farels Viljamss, The Chemical Brothers, Bejonse, The Rolling Stones, Adele, Teilore Svifta un citi.

    Festivāls notiek netālu no Somersetas Anglijas dienvidrietumos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē