• Apprecējies Dzelzs vilka mūziķis

    Mūziķi
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    17. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Augusta beigās par precētu vīru kļuva grupas Dzelzs vilks basģitārists.

    Grupas jaunākais dalībnieks 31 gadu vecais Kārlis Alviķis 30. augustā pie altāra veda savu draudzeni Terēzi Krēsliņu, kura pēc laulībām pieņēma vīra uzvārdu un nu dēvējama par Terēzi Alviķi. Laulību ceremonija notika Engures evaņģēliski luteriskajā baznīcā. «Engurē svinības bija tāpēc, ka manai līgavai tur ir lauku mājas. Liels lauku īpašums, kur var uzņemt daudz ļaužu,» skaidro Kārlis.

    «Kāzas rīkojām svētdienā, jo manā ģimenē un tuvāko draugu lokā ir daudz mūziķu, kuriem piektdienas un sestdienas lielākoties ir darbdienas. Šo datumu izvēlējāmies arī tāpēc, ka pētījām, lai tas būtu astroloģiski labvēlīgs,» PDz stāsta viņš. Kāzu diena bija patiešām izdevusies.

    «Mums ļoti paveicās, jo iepriekšējā dienā šausmīgi lija lietus, viss bija apmācies un pelēks, bet mūsu kāzu diena bija saulaina.»

    Svinībās piedalījās vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis – gan grupas Dzelzs vilks mūziķi ar savām sievām un bērniem, gan grupas Ducele muzikants Arnis Veisbārdis. Šajā grupā muzicē arī Kārļa tēvs – Andris Alviķis. Spriežot pēc kāzu fotogrāfijām, kuras publiskojuši mūziķa draugi, kāzas dzertas īstenās latviešu tradīcijās.

    «Vilciņam kāzas dzēra pašā lapu laiciņā,» komentēja grupas Dzelzs vilks menedžere Aija Kaukule. «Un mēs tur bijām, un vilku bars lielāks tapa, medu ēda, medu dzēra, pār lūpām tecēja un mutē tika. Tik smuki bija, ka pasaku var uzrakstīt,» priecājās viņa.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē