• Antonio Banderass uzaicināts filmēties Indianas Džonsa piektajā filmā

    Kino un TV
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    16. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Antonio Banderass
    Foto: Shutterstock
    Antonio Banderass
    Piedzīvojumu filmu franšīzē par Indianu Džonsu jaunākajā lentē piekritis filmēties arī Antonio Banderass, vēsta ārzemju mediji.

    Galvenā varoņa lomu, kā allaž, atveidos Harisons Fords. Vēl Indiana Jones 5 filmēsies arī tādas zvaigznes kā Madss Mikelsens, Fēbe Vollere-Bridža, Šonete Renē Vilsone Boids Holbrūks un Tomass Krečmens.

    «Tas ir liels pagodinājums uz ekrāna pievienoties vienam no visharizmātiskākajiem varoņiem pasaules kino vēsturē,» izteicies Banderass. Kāda loma uzticēta spāņu izcelsmes aktierim, pagaidām netiek atklāts.

    Filmas režisors ir Džeimss Mangolds, kuram pieder tādi kritiķu un skatītāju slavēti darbi kā Logan un Ford vs. Ferrari. Mangolds ir arī scenārija līdzautors. Projektā kā producents būs iesaistīts arī pirmo četru Indianas Džonsa filmu režisors Stīvens Spīlbergs. Arī šai filmai mūziku radīs leģendārais Holivudas komponists Džons Viljamss, kurš jau nosvinējis 89. dzimšanas dienu.

    Darbs pie jaunākās Indianas Džonsa franšizes iesākās šā gada jūnijā Pinewood Studios Londonā, un tā būs pirmā filma par drosmīgo un cinisko dārgumu meklētāju, kas tapusi Disneja studijā. Indianas Džonsa piedzīvojumu piektās filmas pirmizrāde paredzēta 2022. gada 29. jūnijā.

    Izdevums Varety jūlija sākumā vēstīja, ka 79 gadus vecais Harisons Fords kādā no filmas ainu mēģinājumiem guvis pleca traumu, un filmēšana uz laiku tika apturēta.

    Ceturtā filma par Indianas Džonsa piedzīvojumiem, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, tika laista klajā 2008. gadā, bet pirmā - Raiders of the Lost Ark – šogad atzīmē 40. jubileju. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē