• Aleksandra Samoilova sieva sportistu apgredzeno jau trešo reizi

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    30. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pludmales volejbolists nesen no sievas saņēma dāvanu – laulības gredzenu. Izrādās, viņam laulības septiņos gados tas ir jau trešais.

    Latvijas volejbola zvaigzni ārzemju ceļojumos bieži pavada sieva Anna, ar kuru šogad viņš svinēs kāzu septīto jubileju. Nupat, būdams treniņnometnē Dubaijā, Aleksandrs atrādīja sievas sagādāto pārsteigumu – jaunu laulības gredzenu.

    «Tā sanāca, ka pirmo laulību gredzenu ar oriģinālo dizainu es pazaudēju sacensību laikā Brazīlijā,» PDz atklāj viņš.

    Aleksandra sieva to gan neuzskatīja par sliktu zīmi. «Viņa pat nopriecājās un teica: «Kā reiz ir pagājuši pieci gadi kopš kāzām, un laiks jaunam gredzenam!»,» atceras Aleksandrs.

    «Tā mēs abi Bulgārijā nopirkām man jaunu, platu gredzenu ar keramikas pārklājumu centrā. Tas ir masīvs un samērā dārgs, tādēļ, dodoties uz sacensībām, gredzenu parasti atstāju mājās. Trenēties ar tādu nebija ērti, arī pirms spēlēm to parasti vilku nost.

    Negribējās gredzenu aizmirst kādā viesnīcā, tāpēc es to pavisam pārstāju nēsāt. Vienkārši atstāju mājās. Sieva ar to pavisam nebija mierā.

    Viņa uztraucās – kā es tā braukāju pa pasauli bez laulības gredzena? Tāpēc viņa man nolēma uzdāvināt pieticīgāku, lakoniskāku gredzenu, kuru es varētu valkāt visu laiku,» stāsta sportists. Tagad ikdienā viņam pirkstā mirdz ap 300 eiro vērts Tiffany & Co gredzens.

    «Bulgārijā iegādāto vilkšu, izejot sabiedrībā un atvaļinājuma laikā,» saka Aleksandrs.

    Samoilovs paļaujas uz sievas gaumi ne tikai gredzenu izvēlē, jo pandēmijas laikā viņa izskolojusies par stilisti. Viņa 11 gadus darbojusies stomatoloģijā, un pēdējā laikā aizvien biežāk aizdomājusies par to, ka gribētu izmēģināt spēkus citā nozarē. Mode Annu interesējusi vienmēr, un jau pirms septiņiem gadiem, kad vīrs viņai izstāstīja par to, kā lidmašīnā iepazinies ar stilisti, kura saviem klientiem attālināti plānojusi apģērbu komplektus. Toreiz Anna klausījusies un domājusi: «Kaut es tā varētu!» Domāts – darīts, viņas sapnis ir piepildījies.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē