• Aktrise Evija Krūze: Veco dzīvi atstāju pagātnē un sāku jaunu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Aktrise vasaras izskaņā apprecēja igauņu uzņēmēju un pieņēma viņa uzvārdu. Seriāla Viņas melo labāk zvaigzne atklāj, kā sākusi dzīvi jaunā – sievas – statusā.

    «Abi jūtamies tik piepildīti! Ir absolūtas prieka un laimes izjūtas,» neslēpj Evija. Taujāta, kādas izjūtas ir, esot Krūzes kundzei, atzīstas – saminstinājusies, pirmo reizi parakstoties ar jauno uzvārdu. Evija ir pārliecināta – tas nesīs izmaiņas arī viņas dzīvē: «Savā apziņā veco dzīvi atstāju pagātnē un sāku jaunu.»

    «Esmu precēta sieviete, un arī mana izturēšanās tagad ir citādāka. Viss ir salicies pa plauktiņiem," viņa atklāj PDz.

    Patlaban jaunlaulāto dzīve rit divās valstīs – Evijas dzimtajā Latvijā un jaunā vīra dzimtenē Igaunijā, taču tuvākajos plānos ir veidot kopēju ģimenes ligzdiņu. «Gribam nobāzēties, bet jaunu dzīvokli nopirkt vēl nav tik vienkārši. Pagaidām tas viss vēl ir procesā,» saka viņa.

    Aktrise stāsta, ka gatavošanās kāzām mīlniekus vēl vairāk satuvinājusi, tādēļ tiem pāriem, kurus nebaida strīdi par svinību detaļām, viņa iesaka pašu spēkiem organizēt savas kāzas. Viņu svinību plānošana prasījusi vien mēnesi laika.

    Sākumā gan Evija bija satraukusies, jo nezināja, no kura gala ķerties klāt svētku organizēšanai, taču saņēmusi vērtīgus padomus kāzu rīkošanas aģentūrā un sapratusi, ka visu vēlas paveikt pati. «Bija liela ņemšanās, taču tas, ka pie visa pieliku savu roku, attaisnojās. Gandarījums bija milzīgs, jo pasākums izdevās lielisks,» atceras Evija.

     

    Par svētku norises vietu tika izraudzīta Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zāle. «Tiklīdz tur ienācām, uzreiz sapratām – šī ir īstā vieta! Viesi, kuru vidū bija arī daudz igauņu, varēja izstaigāt muzeju, turklāt Aimuram pašam ļoti interesē vēsture,» viņa stāsta.

    Pēc oficiālās daļas kāzinieki sēdās tūristu divstāvu autobusā un apskatīja Rīgas ievērojamākās vietas, arī apmeklēja īpašus punktus Evijas un Aimura mīlas kartē, piemēram, viesnīcu Radisson Blue Latvija, kur, sēžot uz pirts lāvas, viņi iepazinušies. «Tad Aimurs tikai pajautāja manu vārdu. Tikai vēlāk, ieguglējot to un ieraugot manu foto, viņš saprata, kas esmu. Pēc tam viņš mani uzmeklēja sociālajos tīklos,» smaidot atminas Evija.

    «Viesiem parādījām arī Vērmanes dārzu un pie tā puķu tirdziņu, kur Aimuru jau visi pazīst, jo viņš tur vienmēr man pērk puķes,» atklāj aktrise. Pēc ekskursijas svinības turpinājās uz kuģa Rīgas pērle, kur kāziniekus ar koncertu sagaidīja Evijas kolēģis aktieris Kristians Kareļins, bet vakaru latviešu un igauņu valodā vadīja igauņu rakstnieks Contra. Pāra vedēji bija aktrise Zane Učelniece (iepriekš zināma kā Dombrovska) ar vīru Gunti. Zane uz kuģa arī dziedāja.

    Ballītē galdā tika celta medījuma gaļa, ko bija sarūpējis jaunais vīrs, kurš ir aizrautīgs mednieks.

    Kāzas izdevušās patiešām skaistas un emocionālas. Dejojot pirmo valsi, jaunlaulātie nespējuši valdīt prieka asaras. Evija teic – neesot īpaši aizrāvušies ar tradicionālajām kāzu atrakcijām un konkursiem. Nenotika arī līgavas pušķa mešana, jo aktrise to nolēma paturēt. Pusnaktī gan kāzu viesi kļuva par lieciniekiem neparastam rituālam – smiltīs tika uzrakstīts Evijas iepriekšējais uzvārds – Skulte, un aktrise to nopūta no paplātes Daugavas ūdeņos.

    Medusmēnesi jaunlaulātie aizņemtības dēļ atlikuši uz vēlāku laiku. «Plānosim braucienu uz mūsu iemīļotajām Kanāriju salām ziemā,» saka Evija. Vaicāta, vai Krūzes plāno arī ģimenes pieaugumu, Evija teic – tas esot Dieva ziņā: «Nesaku ne jā, ne nē. Pagaidām tas nav aktuāli, bet kāpēc gan ne? Kā Dievs lems…»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē