• Aktieris Gatis Gāga precēs deputātes meitu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    6. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: OKSANA DŽADANA (F64)
    Bijušais Jaunā Rīgas teātra aktieris Gatis Gāga un viņa draudzene vairāku televīzijas projektu veidotāja Žaklīne Zābere šopavasar nolēmuši apprecēties.

    Par savu nākamo sievu aktieris un uzņēmējs Gatis Gāga izraudzījies Saeimas deputātes Ingūnas Rībenas un arhitekta Uģa Zābera meitu Žaklīni Zāberi. Viņa strādā Vides filmu studijā un piedalās arī vairāku televīzijas raidījumu, piemēram, Literatūre un Kulta ēdieni, veidošanā. Pagājušajā nedēļā pāris kopā bija ieradies galerijā Istaba, kur tika atklāta Aivara Vilipsōna izstāde Suņa dzīve. Vaicāti par gaidāmajām kāzām, Gatis šo faktu apstiprina, bet Žaklīne smaidot saka: «Mēs to turam diezgan lielā noslēpumā. Acīmredzot ziņas izplatās ļoti ātri. Vēl neesam nolikuši konkrētu kāzu datumu, jo viss atkarīgs no daudziem apstākļiem, kaut vai radu atbraukšanu no ārzemēm.»

    Atbildot uz jautājumu, kā pāris iepazinies, Gatis ir lakonisks: «Pirms vairākiem gadiem saskatījāmies kādā pasākumā.» Abus saistīja kopējs darbs arī filmas Dvēseļu putenis tapšanā – Gatis atveidoja strēlnieku Konrādu, bet Žaklīne izveidojusi filmai veltītu interneta vietni, kurā apkopoti vēsturiski fakti par 20. gadsimta sākumu, laiku, kurā risinās filmas darbība.

    Sarunā ar PDz Žaklīne teic, ka ārpus daudzajiem projektiem Rīgā, cik vien iespējams, brauc uz Ugāli, jo pilnībā iesaistījusies arī Gata biznesā, viņam pieder ābolu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums Gāgas āboli. «Mans tētis projektēja Gata jauno ābolu cehu un palīdzēja ar tehniskajām lietām. Es savukārt skatos, lai viss ir tīrs un kārtīgs. Ja vajag, palīdzu lasīt un šķirot ābolus. Nav tā, ka tikai dzīvoju pa Rīgu un Gatis pa ābeļdārziem,» stāsta Žaklīne. «Cenšamies viens otru atbalstīt it visā,» piebilst Gatis.

    Par aktiera Gata Gāgas privāto dzīvi zināms visai maz. 2005. gada nogalē viņš kļuva par tēti dēlam Tomam Indriķim. Tolaik Gati saistīja attiecības ar aktrises Līgas Zeļģes māsu Leldi, ar kuru aktieris iepazinās Līgas izlaidumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē