• Aktieris Andris Bulis: Virtuālie krāpnieki būs aizvien vairāk

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Kamēr viltvāržu izdarības mani tiešā veidā neskar, svešus profilus, kuros redzams mans vārds un foto, izvēlos ignorēt,» PDz atzīstas aktieris Andris Bulis.

    «Par to, ka sociālajos tīklos ir vairāki Andri Buļi, uzzināju pavisam nejauši. Reiz kāds draugs man pajautāja, kurš tad no maniem kontiem ir īstais,» PDz atklāj Andris Bulis.

    «Uz mirkli pat apjuku – kā? Vai tad Andri Buļi ir vairāki? Godīgi atzīšos – es šiem viltotajiem interneta profiliem, kuros izmantots mans vārds un foto, nepievēršu uzmanību. Kamēr viņu izdarības mani tiešā veidā neskar, izvēlos ignorēt. Mani vairāk uztrauc populāru cilvēku kontu uzlaušana, ko ir pieredzējusi arī mana teātra kolēģe Anete Krasovska. Lai gan šajos interneta kontos nav nekādas superslepenas informācijas, tik un tā ir nepatīkami."

    «Tas noteikti nav aiz lielas mīlestības pret tevi kā aktieri,» nosmej Andris.

    «Pasaulē populāriem sportistiem un aktieriem ir desmitiem dažādu interneta kontu sociālajos tīklos, bet tādi, kur ir orģinālā informāciju – tikai viens vai divi. Es pats esmu atrodams gan feisbukā, gan Instagram, taču neesmu ļoti aktīvs sociālo tīklu lietotājs. Man ir komanda, kura jau kādu laiku veido feisbukā manas lapas saturu un informē par aktuālo, ko daru,» skaidro Andris.

    «Radīt kompromatu internetā ir ļoti vienkārši. Sliktākais, ko šāda situācija var tev nodarīt, ir sabojāt slavu. Esmu pamanījis – ja kāda populāra cilvēka vārdā uzdarbojas viltvārdis, visi kolēģi un draugi tūdaļ nāk palīgā un informē, ka tas nemaz nav viņš. Tā bija gan mūziķim Intaram Busulim, gan arī tad, kad aktiera Viļa Daudziņa vārdā kāds uzdarbojās tviterī. Šobrīd sociālā dzīve kļuvusi īpaši aktīva, tāpēc jābūt gataviem – šādi virtuālie krāpnieki būs aizvien vairāk,» brīdina Andris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē