• X Faktora zvaigzne Alise izseko savu kaķi: Jūtos kā mamma, kas kontrolē savu bērnu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    30. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: OKSANA DŽADANA (F64)
    Dziedātājas kaķis pērnā gada nogalē pēkšņi nozuda uz desmit dienām. Pēc ilgiem meklējumiem runcis mājās atgriezās pats un nebūt nebija izkāmējis – tieši otrādi.

    Kad šova X Faktors zvaigzne atskārta, ka viņas kaķis ir pazudis, Alise to meklēja visās iespējamās vietās – mājas pagalmā un kaimiņu sētās. Kaķis nerādījās, un Alise pa viņa pazušanu paziņoja sociālajos tīklos. Atsaucība bija milzīga. Daudzi vēlējās palīdzēt un dalījās idejās, kā nebēdni meklēt un notvert.

    Piemēram, ieteica meklēšanas darbus organizēt agrā rīta stundā vai vēlu naktī, kad uz ielas ir mazāk cilvēku un mašīnu, kas varētu dzīvnieciņu aizbiedēt. Kāds pamācīja, ka astaini var pievilināt ar viņam tik pazīstamās kaķu somas vai iecienītākā ēdiena smaržu. Tomēr nekas nelīdzēja.

    «Katru dienu es cītīgi sekoju sludinājumiem par atrastiem kaķiem un apzvanīju dzīvnieku patversmes. Sāku uztraukties, vai mans kaķis vispār vēl ir dzīvs,» atceras Alise.

    «Kad mans uztraukums jau bija sasniedzis kritisko virsotni, Klio pārradās. Kārtīgi sarāju viņu, jo zinu, ka Klio visu saprot.» Dīvaini kaķa saimniecei šķiet tas, ka prombūtnes laikā runcis kļuvis ievērojami resnāks! «Pārsteidzoši, laikam atradis sev otras mājas,» prāto Haijima.

    Pēc lielās baiļošanās, kādu sagādāja Klio prombūtne, Alise iegādājās mīlulim kakla siksniņu ar izsekošanas funkciju. Tagad, izmantojot īpašu lietotni mobilajā telefonā, Alise var sekot līdzi sava kaķa dienas gaitām.

    «Jūtos kā mamma, kas kontrolē savu bērnu,» smejas dziedātāja. «Tagad man ir jauns hobijs – izsekot kaķi. Tas ir ļoti interesanti! Naktīs Klio veic nepilnus četrus kilometrus, turklāt viņam patīk staigāt līkločiem,» novērojumos dalās viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē