• Lauku sētas dalībniece Marta Trūpa kļuvusi par vietējo slavenību: Pēc naudas nedzinos

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    17. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Viļānu novada Dekšāres pagasta iedzīvotāja pēc parādīšanās šovā Lauku sēta kļuvusi par vietējā mēroga slavenību. Tas viņai lieti noder ietekmeles karjerā.

    «Kādu dienu atnācu mājās no koledžas un ar māsu izdomājām, ka man vajadzētu pieteikties Lauku sētai. Joka pēc aizsūtījām pieteikumu, un es tiešām tiku,» atceras 22 gadus vecā Marta.

    Tobrīd viņa jau aktīvi strādāja pie sava Instagram profila attīstīšanas un bija savākusi gana lielu sekotāju skaitu. Tāpēc daudzi šova skatītāji uzskata, ka Marta uz šovu atnākusi tikai slavas dēļ. «Es lasīju šādus komentārus un bija interesanti uzzināt, ko cilvēki par mani domā. Taču tās ir muļķības. Dalība šovā man bija piedzīvojums, iespēja iepazīt jaunus cilvēkus.

    Man svarīgs bija pats process. Arī pēc naudas nedzinos, jo, kad tiku pieņemta šovā, nemaz nezināju, par kādu balvu būs jācīnās,» apgalvo viņa. Vai no lauku darbiem Instagram zvaigzne ko prot? «Bet, protams,» smejas Marta, «es pati laukos dzīvoju, ar gotiņām strādāju. Lauku darbi man nav sveši.»

    Martai instagramā seko gandrīz 8000 cilvēku. Kā meitenei no laukiem tas izdevies?

    «Instagram esmu jau daudzus gadus, un sākumā tiešām aktīvi nodarbojos ar sekotāju piesaistīšanu. Pirkusi gan tos nekad neesmu,» norāda viņa. Kad Marta bija tikusi pie 3000 sekotājiem, viņa sāka to likt lietā – reklamēja savā profilā apģērbu, pārtikas preces, skaistumkopšanas produktus un citas lietas.

    «Sākumā pati uzmeklēju reklāmdevējus un iepazīstināju ar sevi. Taču nu jau uzņēmumi paši man piedāvā sadarbību. Kopš veidoju dažādus konkursus, sekotāju skaits pieaug.» Marta neslēpj – tas audzis arī, pateicoties dalībai šovā Lauku sēta.  

    Šovā viļāniete iesaukta par iedomīgo Martu.

    «Varbūt tādu iespaidu biju radījusi pēc kādas no savām intervijām, tiešām nezinu… Vienkārši atzinos, ka varu cilvēkiem pateikt acīs visu, ko par viņiem domāju. Esmu cilvēks, kas neklusē.»

    Lauku sētā jauniete gan centusies sevi turēt grožos, jo apzinājās – asā mēle viņai var kaitēt. «Mēs tur veidojām dažādas koalīcijas, domājām dažādas stratēģijas. Visiem šķita, ka mana stratēģija ir klusēšana. Es tiešām konfliktos neiesaistījos. Lai gan ārpus šova tāda nebūt neesmu,» atklāj Marta.

    Glītā interneta zvaigzne atzīst, ka viņas sirds joprojām ir brīva, un arī šovā viņa ar romantisku attiecību veidošanu nav aizrāvusies. «Vislabākais kontakts man izveidojās ar Sandi. Man viņš patika kā cilvēks, mums saskanēja. Taču mēs esam tikai draugi, nekas vairāk…»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē