• Ladybird ASV cīnās par bērnu atgūšanu: Nebiju ēdusi vairākas dienas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    11. februārī ASV notika tiesas sēde, kur tika skatīta latviešu dziedātājas lieta. Pēc divu mēnešu pārtraukuma viņai beidzot ļauts klātienē satikt bērnus.

    Beidzamajā laikā ar četrus gadus veco dēlu Raienu un divus gadus veco meitu Anniku Tatjanai bija ļauts sazināties vien divas reizes nedēļā, un tas notika attālināti platformā Zoom.

    Tagad latviete PDz stāsta: «Aizvakar notika ģimenes lietu mediācija, kurā tika nolemts, ka varu satikt savus bērnus nozīmētas personas uzraudzībā. Tā kā turpinās krimināllieta, ar bērniem varēšu satikties tikpat bieži kā līdz šim – divreiz nedēļā. Tikai tagad tas notiks klātienē, un par to esmu ļoti priecīga. Pamazām visas lietas sāk nostāties savās vietās.»

    Laiks, ko Tatjana pavadījusi neziņā par saviem bērniem, viņai bijis ļoti smags. Dziedātāja pamatīgi novājējusi. «Ja pavisam godīgi, tad šajās dienās nebiju ēdusi… Dzīvoju motelī un meklēju dzīvesvietu, man bija liels stress…» atzina viņa. Dziedātāja neslēpj – vēl aizvien ir neapskaužamā situācijā.

    Kalifornijā viņai nav sava advokāta, un pamatīgi nomāc finansiālās grūtības, jo latvietei nav atļaujas otrpus okeānam strādāt. Tāpēc Tatjana ir pateicīga katram Latvijā, kurš var atbalstīt viņu finansiāli. 

    Vairāk lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē