• Žiga izteikumi aizskāruši LGBTQ kopienu – jaunlaulātās gatavas cīnīties

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Sendija un Danute, esot medusmēnesī, saskārušās ar savu pirmo mobingu dzīvē, kur interneta dzīlēs ir redzējušas aizskaroša satura video par sevi. Pēc video publicēšanas, daudzi interneta lietotāji aktīvi ir sākuši komentēt ļaunas un nievājošas frāzes, kā arī izteikuši meitenēm draudus.

    Slavenākais sieviešu pāris Latvijā, Sendija un Danute, oficiāli ir apprecējušās. Lai arī pēc kāzām viņas devās medusmēnesī uz Dienvidāfriku, tas tomēr tika iztraucēts ar negatīviem komentāriem par abu savienību. Pāris atzīst, ka iepriekš jau bija saskārušās ar interneta negāciju, bet šoreiz tas esot pāraudzis nākamajā līmenī.

    «Iepriekš mums ar Danuti ir bijuši negatīvi komentāri no Facebook, bet viņi mūs neietekmē. Mums par to bija pilnīgi vienalga līdz brīdim, kad tas izplatījās Žiga līmenī.»

    Pirms kāda laika atpazīstamais digitālā satura veidotājs ar lietotājvārdu «Žigis» bija publicējis video, kurā viņš skarbi izsakās par viendzimuma attiecībām. Šāds video ātri vien izplatījās internetā un cilvēki nebaidījās izteikt arī savu viedokli, vairojot mobingu un neiecietību.

    Abas dāmas uzskata, ka šāds pavērsiens ir naida kurināšana pret visu LGBTQ kopienu.

    «Es nezinu, kas viņa dzīvē ir noticis, ka viņš kļuvis par tik nelaimīgi cilvēku, ka viņš pat nespēj no šī tēla iziet ārā. Ja viņš nevar atvainoties par saviem izgājieniem, tad mēs darām nākamo soli – mēs rakstām iesniegumu,» Sendija ir gatava cīnīties par savām tiesībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē