• Viena un mirdzoša. Lelde Ceriņa aizvada Valentīndienu Parīzē

    Slavenības
    Estere Jansone
    15. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/leldecerina
    TV raidījumu vadītāja un influencere Lelde Ceriņa pēc šķiršanās no vīra turpina baudīt dzīvi. Viņa Valentīndienā devusies uz pasaules romantiskāko pilsētu – Parīzi.

    Šī gada mīlētāju svētkos influencere Lelde Ceriņa lepni parāda, ka aizvedusi romantiskā randiņā pati sevi – uz romantisko un modīgo Parīzi. Lelde savos īsajos sociālā tīkla «Instagram» stāstiņos atklāj, ka Parīzē devusies darba darīšanās, taču TV personības izbraukuma grafikā neiztrūkst arī izklaides. Viņa vairrākāt ielikusi bildes un video ar Francijas simbolu – Eifeļa torni fonā.

    Gada sākumā Lelde atzīmēja, ka aizvadītie mēneši viņai bijuši pārbaudījumu pilni. Gadu mijā viņas bērnu tētis TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš nāca klajā ar paziņojumu par laulības šķiršanu. Notikušajā viņš atzina savu vainu: «Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu. Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu,» pauda Ceriņš. «Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā,» tā Aivis.

    Ceriņi apprecējās pirms pieciem gadiem. Pirms dažiem mēnešiem izskanēja runas, ka Aivis Ceriņš esot pieķerts sānsoļos, taču toreiz Lelde publiski paziņoja, ka tic savam vīram. Gada nogalē viņa vairsneslēpa: «Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē