• Skudriņa mirdz uz sarkanā paklāja Kannās

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    14. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gundega Skudriņa ar komandu Kannās.
    Foto: no privātā arhīva
    Gundega Skudriņa ar komandu Kannās.
    Aģentūras «Skudras metropole» vadītāja Gundega Skudriņa atgriezusies no Francijas, kur prestižajā konkursā «Heavent Awards 2023» viņas komanda izcīnījusi sudraba un bronzas medaļu.

    Festivāls, kurā tiek vērtēti un apbalvoti pasaulē labākie kultūras un izklaides pasākumi, Kannās notiek jau 15 gadu. Šogad tam tika pieteikti 132 pasākumi, un 46 labākie nonāca nominantu sarakstā un cīnījās par medaļām deviņās kategorijās.  Viņu vidū bija arī «Skudras metropole». «Kannu mērs Deivids Lisnards teica tā: «Šeit nonāk tikai paši jaudīgākie, jo atlase ir ļoti nežēlīga.

    Uz sarkanā paklāja ir ļauts kāpt tikai pašiem labākajiem,» žurnālam «Privātā Dzīve» saka Skudriņa.

    Šajā konkursā izšķirošais bija tas, cik pārliecinoši darbi tiek prezentēti festivālā. «Interesanta bija arī uzvarētāju noteikšana, jo 60 procentus dod žūrijas vērtējums, bet 40 – ceremonijas apmeklētāju balsojums,» atklāj Gundega. Nominantu vidū bija gan franči, gan norvēģi, vācieši, briti un igauņi. «Zālē galvenokārt bija franči. Tāpēc nereti šajā konkursā uzvaras laurus plūc tieši dalībnieki no Francijas. Tas, ka skatītāji balsoja par mūsu darbiem un ļāva mums iegūt sudrabu un bronzu, bija brīnums,» sajūsmā ir viņa.

    Sudraba medaļu Skudriņas komanda izcīnīja kategorijā Zīmola pieredze un daudzkanālu pasākums ar zīmolam «Hugo Boss» veidoto «BOSS rudens/ziemas 2022 modes – ēdienu galeriju». Bronzu

    kategorijā Sporta, kultūras, izglītības vai izklaides pasākums latviešiem nodrošināja oriģinālais vides projekts «Dabas galerija», kuram šī ir jau septītā balva dažādos konkursos.

    Uz sarkanā paklāja Gundega izcēlās ar savu oriģinālo tērpu. «Šoreiz par to, kā ģērbšos, aizdomājos vien vakarā pirms lidojuma uz Kannām. Kad saņēmu pasākumu programmu, pamanīju, ka gaidāmi vairāki kokteiļvakari. Bija jāsapošas. Izveidoju divus tērpu komplektus. Pirmajā bija zaļa kleita un akcentam – latviešu meiteņu veidoti tetovējumi. Otrs – sarkana kleita, kuru kombinēju ar biksēm un žaketi, koptēlu atsvaidzināju ar bēšu virskleitu,» stāsta Skudriņa.

    Tērpu sarkanajam paklājam Gundegai ieteica viņas meitas – dvīnes Grēta un Gabriela, kurām drīz būs 12 gadi, un 17 gadus vecā Gerda. «Visas nobalsoja par sarkano. Parasti šādos jautājumos neklausos bērnu ieteikumos. Šoreiz paklausīju, un, manuprāt, meitenēm bija taisnība. Tērps izdevās lielisks. Saņēmu daudz komplimentu,» atklāj Skudriņa.

    Viņa neslēpj – ir no tām dāmām, kurām vienmēr būs, ko vilkt mugurā, jo savu garderobi rūpīgi veidojusi gadiem ilgi. Ja dodas uz kādu īpašu pasākumu ārzemēs, koferī vienmēr nonāk latviešu dizaineru tērpi un rotas. Arī šajā reizē gluži kā ķirsītis uz kūkas bija sarkanais gredzens. «Tas ir dizaineres Annas Faniginas veidotais gredzens ar latīņu vēstījumu par sauli, kuru iegādājos Ivetas Vecmanes salonā. Ļoti lepojos ar latviešu dizaineriem, un šādās reizēs vienmēr izvēlos viņu radītās lietas, kas ir skaistas un gaumīgas,» teic Gundega.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē