• Seksīgās Brukas bijušais vīrs Dāvids Kambodžā veido privāto armiju

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dāvids Krūmiņš un Jana Bruka.
    Foto: F64
    Dāvids Krūmiņš un Jana Bruka.
    «Sieviete, cirvis un krams ir trīs lietas, kuras es ņemtu līdzi, dodoties uz neapdzīvotu salu,» saka Dāvids, kurš šovā «Mīla kemperī» sev atrada sievu – slavenu ietekmeli, bet nu viņas vietā izvēlējies skarbus piedzīvojumus. Kambodžā viņš veido miesassargu kompāniju, kas ar laiku pārvērtīsies par privāto armiju.

    «Mēs ar Janu tikko satikāmies un izrunājāmies. To, kā mums šobrīd klājas, varēs redzēt šovā, kur viņa tagad piedalās,» noslēpumains sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» ir 33 gadus vecais Dāvids Krūmiņš. TV skatītāji viņu iepazina pērn šovā «Mīla kemperī», kura izskaņā viņš Lasvegasā apprecējās ar seksīgo interneta zvaigzni Janu Bruku. Pēcāk abi startēja šovā «Slavenības. Bez filtra», bet tad Jana paziņoja, ka vēlas šķirt laulību. «Mēs ar Janu esam izšķīrušies, un šobrīd jau spējam lieliski komunicēt,» atzīst Krūmiņš. Par to, ka Jana kameras priekšā esot dedzinājusi viņa drēbes, Dāvids vien pasmejas: «Tas taču ir tikai šovs!»

    Laulība esot galā, bet bijušo mīlnieku kāre mirdzēt starmešu gaismā – gan ne. Kamēr Jana jau gozējas jaunā šovā, Dāvids nofilmējies skaudrā filmā. «Tajā viss notiek pa īstam. Mēs, divi puiši, un visa filmēšanas komanda devāmies mežā un nogājām vairāk nekā 72 stundas, jo daudzus posmus mērojām vairākkārt, lai tos varētu nofilmēt no dažādiem skatpunktiem. Nogurums bija ļoti labs,» par filmu «72 stundas», saka Dāvids.

    «Savulaik esmu bijis daudzās ekstrēmās situācijās,» neslēpj Dāvids. «Man ir bijuši konflikti ar policiju, esmu nonācis meklēšanā. Šā iemesla dēļ devos prom no Latvijas. Nonācu Francijas ārzemju leģionā un nodienēju tur astoņus gadus, izmantojot citu identitāti. Izlaboju savas vecās kļūdas, atmaksāju parādus.

    Kad atgriezos Latvijā, tomēr bija trīs mēneši jānosēž Jēkabpils cietumā

    Ieslodzījumā biju divreiz – kad mani pirmajā reizē paņēma ciet, Centrālcietumā nosēdēju četrus mēnešus,» atminas Krūmiņš.

    Uz pirmizrādi viņš atlidoju no Kambodžas. «Tur esam seši bijušie franču leģionāri, kas Āzijā veido miesassargu kompāniju, kura ar laiku pārvērtīsies par privāto armiju. Mācīsim arī Kambodžas policiju, kas šobrīd ir diezgan zemā līmenī. Pateicoties Ķīnas fondu investoriem, Āzijā iekārtotas milzīgas teritorijas ar viesnīcām un atpūtas zonām, kuras vajag apsargāt. Esmu viens no galvenajiem drošības menedžeriem šajā projektā,» lepni klāsta latvietis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē