• Kā tagad klājas leģendārajam mūziķim Arnim Mednim? Ir jaunumi!

    Slavenības
    Inese Mizovska
    13. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Viens no saviļņojošākajiem mirkļiem «Zelta mikrofona» ceremonijā bija leģendārās grupas «Odis» uzstāšanās – uz skatuves bija arī grupas līderis Arnis Mednis. Pēc pārciestās slimības Mednis vairs nedzied, taču visskaļākie aplausi bija veltīti tieši viņam.

    Arņa Medņa dzīve pirms 13 gadiem sagriezās kājām gaisā. Viņš pārcieta insultu, kas atstāja smagas sekas. Viņš vairs nedzied, bet mūzika no Medņa dzīves nav zudusi. Piektdienas vakarā kādreizējas «Odis» solists bija pie taustiņiem un visskaļākie aplausi zālē skanēja tieši viņam. Tie stiprināja mūziķa pārliecību arī par to, ka ir iespējams atdzīvināt «Odis» kādreizējo spožumu.

    Lai gan pārciestā slimība un daļēja ķermeņa paralīze ir atstājusi sekas, ar uzcītīgu darbu un milzu gribasspēku Arnis šobrīd ir savā labākajā formā. Tas nekas, ka pārvietošanās prasa lielāku piepūli. Zinot, ka gājiens no zāles līdz ārdurvīm viņam patērēs krietni ilgāku laiku nekā citiem, Arnis laikus dodas prom no pasākuma. Lēnām, pa solītim vien. Viņš labprāt piestāj, lai ar kādu aprunātos, bet palīdzības piedāvājumus strikti atraida. Arnis pats ar visu tiek galā.  Pat mirklīti apdomā, vai nedoties tālāk uz pasākuma dalībnieku ballīti naktsklubā, bet tad smaidīdams paziņo:

    «Esmu šovakar izdzēris jau divas pudeles rabarberu limonādes. Man laikam pietiks.»

    Vaicāts, kā viņam šobrīd klājas, Mednis žurnālam «Privātā Dzīve» saka: «Teikšu godīgi, man viss ir normas robežās. Studija ir mājās, un tas ir ļoti ērti. Tur es ik pa laikam kaut ko daru. Ja tā padomā, mana dzīve nemaz tik ļoti nav mainījusies. Arī senāk tas dziedātāja darbs bija tikai kādi 30 procenti no manas radošās darbības. Vienkārši tā vienmēr ir bijusi redzamā puse, jo dziedātājus taču rāda pa televizoru.»

    Arnis nesūkstas par dzīvi , bet ir gatavs darīt visu, lai turpinātu būt mūzikā. «Es sāku savu karjeru odisā kā taustiņnieks, un kā taustiņnieks arī beigšu. Aplis būs noslēdzies,» pēc uzstāšanās ceremonijā pauž mūziķis. «Ceru, ka bija labi. Ņemot vērā, ka mēs uz skatuves kā grupa Odis nebijām tikušies 35 gadus, skanēja diezgan normāli. Tā ka

    atsākam darboties, un jau vasarā dosimies pie klausītājiem

    kopā ar vairākiem jauniem solistiem. Kopā ar mums būs Intars Busulis un Normunds Rutulis,» paziņoja Arnis. Padomā esot vēl kāds grandiozs projekts – uzrunāti vairāki populāri mūziķi, lai Arņa studijā no jauna iedziedātu viņa hitu «Radio, radio». Tas notikšot jau šajā pavasarī.

    Vairāk lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Mūrniece pastiprina apsardzi; viņu sākuši vajāt sveši vīrieši
    • Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs Imants 90. jubileju svin ārzemēs
    • Šovu zvaigzne Liene Baltruka zaudējusi 63 kg
    • Rūdolfs Plēpis atgriežas uz skatuves un ir priecīga notikuma gaidās 
    • Vai jāslēdz Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris
    • Ivaram Krastam vairāk nekā 20 gadus jaunāka mīļotā
    Privātā Dzīve nr11/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē