• Kā klājas ar vēzi slimajai aktrisei Zavorotņukai. Mīļās aukles meita satrauc fanus

    Slavenības
    Estere Jansone
    10. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/a_zavorotnyuk/
    Izskanējušas biedējošas ziņas, ka ar vēzi smagi slimā Krievijas aktrise Anastasja Zavorotņuka atkal piedzīvojusi slimības saasinājumu un nonākusi komā. Aktrises meita nespēja klusēt.

    Krievijas aktrise, seriāla «Mana mīļā aukle» zvaigzne Anastasja  Zavorotņuka kopš 2019. gada sirgst ar smadzeņu audzēju. Viņa izgājusi vairākus ķīmijterapijas kursus, pārcietusi vairākas operācijas, taču aktrises stāvoklis aizvien ir smags. Ģimene reti dalās ar informāciju par Anastasijas veselības stāvokli, tāpēc visu šo laiku aktrises fani seko Zavorotņukas meitas Annas gaitām sociālajos tīklos, cerībā uzzināt, kā klājas ar vēzi slimajai seriālu zvaigznei.

    Nesen Anastasijas talanta pielūdzējiem radās nepatīkams pārpratums. 3. aprīlī Zavorotņukai bija dzimšanas diena, un fani gaidīja, kad viņas meita Anna ieliks kādu bildi un nedaudz pastāstīs, kā šobrīd klājas viņas slavenajai mammai. Anna klusēja. Arī nākamajā dienā neparādījās nekas jauns. Meitas noslēpumainība lika Zavorotņukas faniem domāt ļaunāko – aktrisei kļuvis sliktāk.

    Drīz vien Krievijas medijos parādījās ziņas, ka aktrise esot komā un jau atkal cīnās par savu dzīvību.

    Uz to gan Anna nolēma reaģēt. Viņa pauda, ka ģimenē viss esot mierīgi, un Anna pati šobrīd atpūšas Dubaijā. Sliktās ziņas centās kliedēt arī kāds Zavorotņukas ārsts, kurš anonīmi komentējis viņas situāciju krievu medijam «Gazeta.ru». Viņš apgalvo, ka aktrisei klājas labi, un viņas stāvoklis šobrīd neesot vērtējams kā bīstams. Ārsts atzina, ka pēc ilgāka ārstniecības kursa Zavorotņuka varēs atgriezties pie ierastās dzīves, un varbūt pat kādreiz atsāks filmēties.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē