• FOTO: Spicajai Viktorijai Bekhemai šodien 50! Viņa izskatās jaunāka par vedeklu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    17. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktorija un Deivids Bekhemi
    Foto: Shutterstock
    Viktorija un Deivids Bekhemi
    Britu stila ikona un leģendārā futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema šodien svin apaļu jubileju. Viņa gadiem ilgi veidojusi un uzturējusi savu perfektās sievietes tēlu – skaista sieva, lieliska daudzbērnu mamma, veiksmīga uzņēmēja un dievināta vīramāte. Kā viņa to dabū gatavu?

    Pateicas slavenajam vīram

    Otrdienas vakarā gaviļniece – modes dizainere un leģendārās meiteņu grupas Spice Girls dalībniece Viktorija Bekhema dalījās pārdomās pirms lielās jubilejas: «Gatavojoties savai 50. jubilejai (protams, papēžu kurpēs!), es jūtos gandarīta, ka esmu sasniegusi šo pagrieziena punktu. Priecājos par to, cik tālu tikuši mani modes un skaistumkopšanas zīmoli. Mans mērķis vienmēr ir bijis dot iespēju sievietēm būt viņu labākajai versijai. Man pašai tas nozīmēja uzticēties savai intuīcijai un savam radošajam redzējumam. Es ticu, ka jūs varat būt jebkas – popzvaigzne, māte, sieva, dizainere… Es vienmēr esmu sapņojusi lielus sapņus. Sākumā ticiet sev, un tad sekos arī viss pārējais. Un, ja jums ļoti paveiksies, jūs satiksiet kādu, kurš jums tic pat vairāk nekā jūs pats.

    Deivid, esmu mūžam pateicīga par tavu beznosacījumu mīlestību un atbalstu,

    kā arī par mūsu abu skaistajiem bērniem. Bruklin, Romeo, Krūz un Hārpere – jūs mani fascinējat! Esmu tik lepna, ka esmu atalgota ar tik jaukiem, čakliem un talantīgiem cilvēkiem, par kādiem jūs visi kļūstat. Esmu ļoti pateicīga savai ģimenei, draugiem un savai lieliskajai komandai! Šis ir jaunas, aizraujošas nodaļas sākums, un viss tikai sākas! Mamma un tēti, es jūs mīlu!»

     

    Drīz svinēs sudrabkāzas

    Bekhemu paziņas medijiem atklājuši, ka Viktorija savu 50. jubileju gaidījusi ar zināmu satraukumu. Galu gala futbolists Deivids Deivids ir gadu jaunāks par sievu, un tagad viņa būšot piecdesmitgadniece. Par to gan skaistulei satraukties neklātos, jo viņa izskatās brīnišķīgi. «Sestdienas rīta treniņš ar šo sportisko puisi! Skūpstu!» ar vīra bildi no sporta zāles nesen palepojās Viktorija. Bekhemu pāris vienmēr ir lieliskā formā. «Es cenšos trenēties piecas reizes nedēļā,» nesen atklāja Viktorija.

    Maijā Deivids un Viktorija Bekhemi svinēs sudrabkāzas. Viņu savienība ir viena no spilgtākajām un veiksmīgākajām pasaules šovbiznesā. Skaisti, uzņēmīgi, bagāti un galvenais – iztikuši bez publiski zināmiem sānsoļiem. Turklāt vēl daudzbērnu ģimene! Bekhemiem ir četras atvases.

    Bez augstpapēžu kurpēm nekur!

    Lai gan februārī treniņa laikā viņa iedzīvojās nopietnā kājas lūzumā, Bekhema sev nedod nekādas atlaides un vingro aizvien cītīgāk. Vēl vairāk – Bekhema turpina valkāt augstpapēžu kurpes! Pareizāk sakot  – vienu, jo otru nācās ietērpt ortopēdiskajā zābakā. Lai atveseļošanās process būtu ātrāks un patīkamāks, Deivids sievai uzdāvināja speciāli aprīkotu skrejriteni. Tas izveidots tā, lai lauztā kāja neskartos pie zemes. Viktorija bija sajūsmā un paziņoja, ka tā esot labākā dāvana, kādu jebkad saņēmusi no vīra. Ikdienā gan viņa pārvietojās ar kruķiem un martā ar tiem parādījās arī uz mēles skates finālā Parīzes modes nedēļā.

    Nabaga bagātā meitene

    Pērn lielu popularitāti iemantoja fragments no dokumentālā seriāla par Deividu Bekhemu. Tajā Viktorija ļoti vēlējās parādīt sevi kā sievieti, kura izsitusies no pašas apakšas līdz zvaigznēm, un visu sasniegusi pašas spēkiem. «Mana ģimene bija no strādnieku šķiras,» raugoties kamerā, žēlabaini sacīja Viktorija. Tajā brīdī no blakus istabas galvu pabāza seriāla galvenais varonis Deivids. «Saki patiesību!» iebilda viņš. «Es saku! Tā ir patiesība,» taisnojās Viktorija. Tad Deivids viņai uzdeva jautājumu: Un ar kādu auto tētis tevi veda uz skolu?» Viktorija uz mirkli saminstinājās, taču atbildēja: «Ar Rolls Royce.» Viktorija nekad nav dzīvojusi trūcīgi, jo viņas vecākiem piederēja  uzņēmums – viņi tirgoja elektroniku. Viņi atbalstīja visas meitas vēlmes, apmaksāja aktiermākslas kursus, mūzikas un deju pulciņus. Skolas laikā viņa pat esot kautrējusies no tā, cik bagāta ir viņas ģimene.

    Perfektā vīramāte

    Viktorija jau ir iecelta vīramātes kārtā. Viņas dēls Bruklins apprecējis amerikāņu aktrisi Nikolu Pelcu. Starp citu, viņa ir sajūsmā par slavenās sievasmātes garderobi. «Ikreiz, kad es tur ienāku, saku – tā ir paradīze!» saka Nikola. Sākumā viņu attiecības gan nebija tik rožainas. Nikola kāzās bija tērpusies Valentino, nevis Bekhemas zīmola kleitā. Kad mediji viņai jautāja, kādēļ nav izvēlējusies vīramātes darinājumu, viņa atbildēja – Viktorija pati nav gribējusi iesaistīties kāzu sagatavošanā.

    Aktrise Nikola pelca kopā ar slaveno vīramāti Viktoriju. Pat nepateikti, ka viņām ir 21 gada starpība!
    Aktrise Nikola pelca kopā ar slaveno vīramāti Viktoriju. Pat nepateikti, ka viņām ir 21 gada starpība!

    Tolaik Viktorijai daudz ciešāks kontakts bija ar jaunākā dēla Romeo draudzeni. Viņš piecus gadus tikās ar modeli Miu Reganu, taču šajā pavasarī abi paziņoja par šķiršanos. Tas Viktoriju esot ļoti skumdinājis. Viņai bija izveidojušās ļoti tuvas attiecības ar modeli, un Bekhema sapņojusi par lielu, slavenu ģimeni, un kopēju modes biznesu.

    Tagad Viktorijas favorīte atkal ir Nikola. Februārī abas nobildējās pēc Viktorijas zīmola skates Parīzē. «Buča Tev, Nikola!» savu pieķeršanos dēla sievai apliecināja viņa.  Lieldienu brīvdienās ģimene atpūtās uz jahtas, un šoreiz Viktorija padalījās ar nebēdnīgu video. Tajā abas ar vedeklu groza gurnus grupas Spice Girls sena hīta pavadībā. «Es tevi tik ļoti mīlu, Nikola!» paziņoja Viktorija.

     

    Atkodusi grima noslēpumus

    Skaistumkopšana ir Viktorijas aizraušanās jau kopš agras jaunības.  Pusaudžu gados Viktorijai bija problemātiska āda, par ko viņa pat tikusi nežēlīgi apsmieta. Tagad viņai ir pašai savs kosmētikas zīmols Victoria Beckham Beauty, un Bekhema nekad nav slēpusi, ka cenšas pēc iespējas ilgāk saglabāt savu jauneklīgo izskatu. Viņa tam atvēl tam daudz līdzekļu un uzmanības. Nesen viņa pastāstīja, kā veido savu grimu, lai vienmēr izskatītos perfekti. Galvenais esot pareizi akcentēt vaigu kaulus, lai seju padarītu vizuāli smalkāku. Lai visas modes dāmas varētu to panākt, viņa dalījusies arī ar izsmeļošu video, kur parāda savus krāsošanās paradumus. «Vajadzīgs labs produkts konturēšanai, lai jūs to sajustu gluži kā pildspalvu un varētu gan zīmēt, gan ērti izpludināt līnijas,» pamāca Viktorija.  

    Skaistā dzīve

    Bekhemiem ir vairāki smalki īpašumi, un šajās dienās caur Viktorijas Instagram albumu bija iespēja nedaudz ielūkoties viņu dzīvoklī Maiami.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē