• Didrihsones sekotājus nopietni satrauc viņas ēšanas paradumi. Skat, no kā viņa pārtiek!

    Slavenības
    Estere Jansone
    10. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Instagram
    Elīna Didrihsone
    Slavenā ietekmele un uzņēmuma «Butterfly» radītāja Elīna Didrihsone allaž lepojas ar savu slaido augumu un sociālajos tīklos dalās ar saviem ēšanas paradumiem. Daudziem radušās bažas, ka viņai varētu būt ēšanas traucējumi.

    «Elīna Didrihsone noliedz, ka viņai būtu ēšanas traucējumi un kā pierādījumu nopublicē sava pilnvērtīgā uztura ēdienkarti. Kā vispār sieviete ilgstoši var iztikt ar šādu uzturu un nenoģībt no bada? Turklāt Elīna plāno 2024. gadā tikt pie otrā bērniņa,» šausminās kāda Elīnas Instagram sekotāja. Elīna gan ir visai pārliecināta par savu uztura plānu un nesen publiskojusi savu ēdienkarti: visu, ar ko viņa mielojas no pulksten 5.30 rītā līdz pusnaktij. Garās dienas ietvaros ietekmele pārtiek tikai no astoņiem burkāniem, diviem maziem āboliem, viena brokoļa, 100 gramiem griķu, rīsu kraukšķiem, trīs galetēm, viena mandarīna un 100 gramiem biezpiena. Vēl uzņēmēja piebilst, ka dažkārt nokožas no Naura ēdiena, tikai, lai to pagaršotu.

    Daudzi atminas arī ietekmeles novembrī publicēto video rullīti no 6. novembra, kur Elīna atklāti runā par ēšanas traucējumiem pusaudžu gados un parāda bildes, kurās, viņasprāt, ir bijusi apaļīga. Tiesa, fotogrāfijās redzama normālas miesuzbūves jauniete. Pusaudžu mammas ir nobažījušās, ka meitenes, kuras tīko ģērbties Elīnas reklamētajās drēbēs, varētu iedvesmoties no viņas ēšanas paradumiem un nodarīt kaitējumu savai veselībai. 

    «Vārdi var nogalināt,» video pauž Elīna. «Sākās viss skolas laikā, kad sāku pamanīt, ka man ir liela kāre pēc ēdiena. Es varēju pēc skolas apsēsties un noēst šokolādes tāfelīti. Varēju taisīt bulciņas, cept maizītes. Tad man viens puisis pateica: «Elīn, tu pagājušajā gadā biji smalkāka un man ne īpaši patīk tavs apaļums,»» turpina Didrihsone. «Man tas iesēdās galvā.

    Es nedomāju, ka esmu apaļa, bet gan – resna.

    Es šķirstīju savas vecās bildes un sāku saprast, ka kaut kas ir jāmaina un sāku tievēt ļoti nepareizi,» atklāta ir Elīna. Video Elīna atklāj, ka savulaik ir uzlabojusi bildes, lai izskatītos tajās tievāka. Tāpat uzņēmēja video rullītī atklāti atzīst, ka neliedz sev ēst siltu ēdienu un našķus, bet kontrolē apēstā ēdiena daudzumu un cenšas aizstāt neveselīgu ēdienu ar veselīgākām alternatīvām.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē