• Bijušajam mēram Bojāram ceturtais bērns: Tas notika dienu pirms manas 54. dzimšanas dienas

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    13. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Pagājušajā nedēļā dubultus svētkus piedzīvoja bijušais Rīgas mērs – dienu pirms 54. jubilejas sieva viņam dāvāja meitiņu.

    Uzņēmējs Gundars Bojārs pēdējos gadus lielu daļu laiku velta ceļojumiem uz tālām un eksotiskām zemēm, un vēl pērn novembrī kopā ar dziedātāju Aiju Andrejevu un vēl pāris cilvēkiem apceļoja Peru. Tagad viņš PDz apstiprināja, ka viņa ģimene 23. februārī piedzīvojusi priecīgu notikumu – pasaulē nākusi viņa un Alīnas Bojāru pirmdzimtā – meitiņa.

    «Jūtamies brīnišķīgi, esam pirmo dienu mājās. Tā ir taisnība, ka nu mums ir meita. Tas notika dienu pirms manas 54. dzimšanas dienas. No plašākiem komentāriem gan šoreiz atturēšos. Gribu veltīt visu laiku savām meitenēm,» PDz sacīja Gundars.

    To, ka ir ļoti laimīgs par pārmaiņām savā dzīvē, viņš atzina arī savā jubilejā: «Vakar saņēmu no savas mīļās sieviņas visjaukāko dāvanu, kādu var vēlēties.»

    Savukārt viņš pats dzimšanas dienā bija iecerējis sagādāt dāvanu bāreņiem Peru. Gundars izveidoja ziedojumu kontu, un ikviens, kurš vēlējās iepriecināt Bojāru svētkos, varēja ziedot organizācijai New Hope Peru. Līdz piektdienai tika saziedoti vairāk nekā 200 dolāri.

    Par to, ka apprecējies ar Alīnu, bijušais Rīgas mērs pavēstīja pagājušā gada vasarā sociālajos tīklos. Gundaram tā bija jau trešā laulība. No attiecībām ar pirmo sievu Daci Gundaram ir divi dēli – Rūdolfs un Matīss, savukārt laulībā ar otro sievu Ingu pasaulē nāca meita Lūcija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē