• Ar ko Ozols nopelna vairāk – mūziku vai apģērbu veikalu?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Influencere Katrīne Vasiļevska bija devusies pie Latvijas hip-hop zvaigznes Ozola jeb Ģirta Rozentāla. Viņš ir ne tikai populārs mūziķis, bet arī veiksmīgs uzņēmējs. Ozols sarunā atklāja iemeslus, kādēļ uz laiku bija nozudis no mūzikas pasaules un kā izlēmis tajā atgriezties.

    Ar vienu no vērienīgākajiem koncertiem 2023. gadu noslēdza reperis un uzņēmējs Ozols jeb Ģirts Rozentāls, 28. decembra vakarā pulcējot tūkstošus savu fanu Arēnā Rīga. Taču ne vienmēr viss ir bijis tik rožaini un skaisti.

    Pirms vairāk kā desmit gadiem reperis bija pazudis no mūzikas skatuves, jo bija apsvēris domu vairs uz tās neatgriezties. Šovā «Slavenības. Bez filtra» viņš atklāj, kāpēc bija jāpieņem šāds lēmums.

    «Un tad bija brīdis – vai nu es savedu kārtībā savu dzīvi, vai nu es turpinu ar saplēstām biksēm muzicēt. Par dzīvi es vairāk domāju finansiālo dzīvi tieši,» saka mūziķis.

    Pēc dziesmas «Superhaips» viņš saprata, ka atkal var atgriezties hip-hop pasaulē un sniegt saviem klausītājiem kvalitatīvu mūziku. Šobrīd viņš domā, ka tieši mūzika ir lielākais finansiālais līdzekļu ieguves veids nevis veikals.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē