• Kā patiesībā dzīvo Kiviča bērnu mammas – šovmene Raabe un stiliste Dombrovska

    Attiecības
    Lauma Lapsa
    Gita Vīksne
    30. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Madara Raabe.
    Foto: Instagram
    Madara Raabe.
    Pagātnē palicis laiks, kad viņas žurnālu lappusēs parādījās kopā ar skandalozo mūziķi Andri Kiviču. Tagad katrai sava dzīve. Mūziķa vecākā dēla mamma jau atkal meklē savu vietu zem saules, bet meitu māte Madara reiz iegūto popularitāti iemācījusies izmantot savā labā.

    Dana Dombrovska pārceļas uz dzīvi muižā

    Stiliste un Kiviča vecākā dēla Kristofera mamma izpārdod mantas, lai pārvāktos uz dzīvo muižā. Lai gan jau atkal ir jāmaina dzīvesvieta, viņas privātā dzīve esot sakārtojusies. «Privātā Dzīve» Danu septembra izskaņā sastapusi «Andele Mandele» tirdziņā. «Šajā reizē lielākoties tirgoju dēla drēbes. Bija runāts, ka dēls nāks man palīgā, bet viņš aizskrēja uz modeļu aģentūru,» saka Dana Dombrovska, kas pircējām izrādīja T kreklus ar miroņgalvu attēliem. Tādus vēl nesen valkāja viņas 16 gadus vecais dēls Kristofers Pauls Kivičs. «Man tie patīk! Viņš spēlē «metālu», un krekli piestāv šim mūzikas stilam. Cenšos nebūt vecmodīga, skatos uz jauniešiem un mācos no viņiem. Man patīk brīvība, ar kādu viņi iet pasaulē. Un no miroņgalvām nav jābaidās, jo mēs visi galu galā nomirsim,» pasmaida viņa.

    Stiliste teic, ka dēls šobrīd dzīvo Rīgā pie vecmāmiņas, un tas ir vienīgais iemesls, kāpēc reizēm uz galvaspilsētu brauc arī Dana. Beidzamo gadu viņa pavadīja 160 kilometru no galvaspilsētas.  «Dzīvoju Madonas pusē pie Aronas pilskalna, un man tur ļoti patika. Diemžēl neizveidojās laba saskaņa ar līdzcilvēkiem,» teic Dombrovska. «Šobrīd nodarbojos ar ūtrupi – izpārdodu mantas un meklēju transportu, lai pārvestu atlikušās uz Laidu muižu Skrundas pusē, kur saimnieko mākslinieku komanda. Tai pievienošos arī es un, kamēr tur darbošos, dzīvošu muižā. Par šo vietu man pa klusajiem telefoniem pačukstēja mīļi draugi. Man jau ir plāns, ko gribētu tur darīt. Beidzot būs vieta, kur varēšu gleznot, šūt mēteļus. Esmu jau saņēmusi dažus pasūtījumus. Jūtu, ka beidzot būšu gatava arī izstādei,» saka Dana.

    Stiliste neslēpj – pandēmijas laiks viņai bijis smags.

    «Pēkšņi nevarēju ne nopirkt cimdus, ne dabūt man tik nepieciešamās dzirdes aparāta baterijas. Bez cimdiem spēju iztikt – dzīvoju ar nosalušām rokām, bet sapratu, ka bez baterijām gan nespēšu. Pati doties uz veikalu nevarēju, jo man nebija sertifikāta. Veselības stāvoklis tobrīd neļāva potēties,» atminas Dana. «Bija viens no aukstākajiem ziemas vakariem, kad dzirdes aparāta baterijas beidzās. Un es vairs pat nespēju parunāt! Vienkārši uzrakstīju zīmīti ar lūgumu, vai kāds man varētu palīdzēt nopirkt baterijas. Ar zīmīti stāvēju pie veikala Madonā, un neviens nebija gatavs palīdzēt. Biju pārsteigta, jo pati esmu cilvēks, kas otram gatavs atdot pēdējo cimdu pāri,» stāsta Dana.

    Jau nepilnu gadu viņai blakus ir mūziķis Intars Zommers no Madonas. Pērn ziemā abi stāstīja par Aronas kalnu kādā ReTV sižetā. «Es 44 gadus esmu skrējusi pa pasauli bez savām mājām, bez savas vietas, to meklējot. Un tad kādu dienu brīnišķīgais dziesminieks Intars Zommers no Madonas puses atveda mani uz šo skaisto kalnu,» raidījumā atklāja Dana. «Viņš aizveda mani pāri pakalnam uz māju, kura ilgu laiku ir stāvējusi klusi un gaidījusi kaut ko. Tāpat kā es.»

    Stiliste attiecības ar Intaru sociālajos tīklos neafišē, bet dziesminieks bieži dalās ar abu kopbildēm. Septembra sākumā dziesminieks uzstājās kādā grāmatnīcā, un Intaram līdzās bija arī Dana. Pirms četriem gadiem Intars izmēģināja laimi uz TV šova «X Faktors» skatuves. Tur viņš atklāja, ka vairākus gadus pavadījis Vācijā kā ielu muzikants.

     

    Madara ar drosmi un pikantērijām plāno iekarot šovbiznesu

    Madaru Raabi un viņas tagadējo puisi Jāni Sniedzānu žurnāls «Privātā Dzīve» sastapa kādā modes skatē, un pāris atklāja, ka viņiem padomā daudz jaunu projektu. Viens no tiem – savs raidījums internetā. «Mēs kopā ar Madaru vēlamies taisīt savu «podkāstu». Veidosim to brīvā formātā, ar intervijām. Jau modes skates laikā aprunājāmies ar mūsu potenciālo viesi,» atklāj Jānis. Madarai esot padomā arī kāds ļoti drosmīgs, pat pikants projektu, kura detaļas gan viņa pagaidām turot noslēpumā. Pārītim iepaticies mirdzēt starmešu gaismā, tāpēc abi grib būt šovbiznesā. Reklāma, mārketings, uzņēmējdarbība – tās esot jomas, kuras viņi plāno aptvert. «Esam jau ielikuši tam visam pamatus, gada beigās vajadzētu sagaidīt augļus,» prognozē Jānis. Madara piebilst: «Meklējam labākos veidus, kā pavadīt laiku kopā, darbojoties izklaides jomā. Neskriesim pa priekšu notikumiem, jo gribam, lai tiešām izdodas.»

    Madara atzīst – viņai paveicies sastapt vīrieti, ar kuru ir kopējas intereses un līdzīgs dzīvesveids. Madara jau piecus gadus nodarbojas ar ziemas peldēšanu un pievērsusi tai arī Jāni. Tāpēc ar nepacietību gaida aukstāka laika iestāšanos. Madara atklāj – abi esot agrie putniņi, un dienu sāk aktīvi.

    «Ceļamies katru rītu pulksten 4.30 vai piecos, bet desmitos vakarā jau gatavojamies doties pie miera.

    Mūsu dzīve ir ap veselīgu dzīvesveidu, sportu un nedaudz arī izklaidi,» saka viņa.

    Madarai no iepriekšējās laulības ar mūziķi Andri Kiviču ir divas meitas Keitija un Kima, un bērniem izveidojušās labas attiecības ar viņas draugu Jāni. Madaras un Andra Kiviča meitas mācās Siguldas pilsētas vidusskolā, un papildus katru nedēļu Rīgā apgūst angļu valodu. Mākslas un mūzikas nodarbības viņas apmeklē Siguldas mākslu skolā «Baltais flīģelis».

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē