• Tirdzniecības centrs Olimpia slēgtos veikalus atbrīvojis no nomas maksas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    10. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tirdzniecības centrs Olimpia atbrīvojis no nomas maksas veikalus, kuri valstī noteikto ierobežojumu dēļ ir slēgti, aģentūru LETA informēja tirdzniecības centra pārstāvji.

    Tirdzniecības centrā norādīja, ka Olimpia turpina atbalstīt nomniekus, jo valdība nepiedāvā mērķētu atbalsta programmu komercplatību nomai. Atbalsts paredz 100% nomas maksas atlaidi veikaliem, kuri valstī noteikto ierobežojumu dēļ nedrīkst būt atvērti.

    «Vīrusa izplatības novēršana ir absolūta prioritāte sabiedrībai. Stingri ierobežojumi ir vienīgais pārbaudītais veids, kā to nodrošināt, kamēr nav veikta plaša vakcinācija. Uzņēmumi, kuriem jāpaliek slēgtiem, ir visneaizsargātākie. Neatkarīgi no šīs situācijas juridiskajiem aspektiem mēs esam pieņēmuši lēmumu, kas ir gan ētisks, gan pragmatisks – atbalstīt Olimpia nomniekus visos iespējamos veidos,» pauda centra īpašnieka, investīciju uzņēmuma Grinvest partneris Toms Milašausks.

    Vienlaikus tirdzniecības centra pārstāvji piebilda, ka iepirkšanās centrā turpinās remontdarbi. 

    Darbu pirmajā kārtā, kuru plānots pabeigt pēc Lieldienām, tiks atjaunots iepirkšanās centra augšējais stāvs aptuveni 9000 kvadrātmetru platībā. Tajā tiks izvietots ģimenes izklaides parks Adventica, vairāki aktīvā dzīvesveida un sporta preču veikali, kā arī paplašināts restorānu piedāvājums.

    2020. gada novembrī Grinvest iegādājās tirdzniecības centru Olimpia Rīgā un biroju kompleksu Unicentrs Valdlaučos no investīciju kompānijas Partners Group un Northern Horizon Capital kopuzņēmuma Laurus, kas bija izveidots investīciju veikšanai Baltijas reģiona komercīpašuma objektos. Darījuma summa netika atklāta.

    Tirdzniecības centra Olimpia kopējā tirdzniecības platība ir apmēram 25 000 kvadrātmetru, bet tā lielākie nomnieki ir Rimi, Sports Direct un MyFitness.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē