• Sevastova pēc uzvaras Jūrmalā: Zināju, ja cīnīšos, tad man būs iespējas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    25. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Anastasijas Sevastovas Facebook konts
    Spēkojoties ar pretinieci galvenais bijis nenolaist rokas un cīnīties, jo tad iespējas nekur nepazudīšot, pēc trešdien gūtā panākumu Jūrmalas WTA International vienspēļu turnīra otrajā kārtā pēcspēles preses konferencē teica Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova.

    «Mačs bija nervozs. Pretiniecei nebija ko zaudēt, un viņa labi uzsāka spēli, tomēr kaut kas atgadījās ar skatītājiem un nedaudz apgrūtināja mača sākumu,» pēc uzvaras otrās kārtas mačā pār Dalilu Jakupoviču teica Sevastova.

    «Viņai tiešām nebija ko zaudēt, un daudzas meitenes zina, kā es spēlēju, tāpēc man nebija parocīgi pret viņu cīnīties, bet es sagaidīju grūtu maču.»

    «Pirmo setu zaudēju, lai arī īstenībā varēju vinnēt. Taču beigās labi nocīnījos un ar cīņassparu uzvarēju šo maču,» gandarīta bija Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete, kura trešajā setā kādu brīdi bija iedzinējos. «Sākumā biju pat vadībā ar 3–1, bet pati vainīga – sāku nervozēt un pārāk daudz runāt. Pieļāvu stulbas kļūdas, tomēr arī Jakupoviča labi nospēlēja. Astotais geims pie 4–3 bija ļoti svarīgs, un zināju, ja cīnīšos, tad man būs iespējas – un man arī bija iespējas.»

    Dažbrīd mača laikā skatītājos iezagās šaubas, jo spēlētāja vairākkārt komunicējot ar treneri, norādīja uz savu kāju, kas, kā zināms, latvietei vēl līdz galam nav izārstēta. «Aizvien vēl ir kaut kādas problēmas, tomēr vairāk cenšos koncentrēties uz savu spēli, nevis kājas traumu,» kaujinieciska bija Sevastova. «Cerams, ka viss būs labi, jo rīt man nav spēles, tāpēc darīšu visu, lai būtu gatava piektdienas mačam.»

    Lai arī ceturtdien spēlētājai ir brīvdiena, viņa neslēpa, ka tā tiks veltīta atjaunošanās procedūrām un fizioterapeita apmeklējumam.

    «Iešu pie fizioterapeita. Varbūt arī nedaudz uzspēlēšu, bet, iespējams, arī nē. Par to domāšu ceturtdien,» savos plānos dalījās otrās kārtas uzvarētāja.

    Savukārt trešā seta izskaņā tiesneša pieņemtais lēmums par labu Sevastovai, viņasprāt, nav salauzis pretinieces spēli. «Nedomāju, ka tas mainīja viņas sniegumu. Tas bija garš geims un, manuprāt, tas bija likumsakarīgi, ka tas punkts tika pārspēlēts. Es varēju tikt klāt bumbiņai, bet tiesnesis iekliedzās: auts!. Tas bija strīdīgs lēmums, tomēr neuzskatu, ka tas salauza viņas spēli, jo Jakupoviča cīnījās līdz galam, bet arī man beigās nedaudz paveicās" droša par pretinieces neatlaidību bija Sevastova.

    Tikmēr salīdzinot pirmās un otrās spēles sniegumu, tenisiste uzskatīja, ka arī pēdējā mačā nospēlējusi atzīstami, lai arī pēc pirmajā kārtā izcīnītās uzvaras, viņa teica, ka tik labi neesot spēlējusi kādu laiku. «Šodien brīžiem labi spēlēju, bet bija arī vairāk jācīnās. Nevaru katru maču uzvarēt ar 6–2, 6–1,» smejoties teica tenisiste. «Ikviena meitene šajā turnīrā māk spēlēt, tāpēc uzskatu, ka šī uzvara ir nedaudz labāka nekā iepriekšējā.»

    Sevastova arī uzskatīja, ka trešdienas pretiniece bijusi nedaudz spēcīgāka. «Domāju, ka Jakupoviča izrādīja lielāku cīņassparu un arī spēlēja labāk nekā pirmā pretiniece tieši tajā dienā. Viņa zināja kā es spēlēju, bet man nepatīk kā viņa spēlē,» smaidot piebilda latviete.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē