• Līdz pasaules čempionātam hokejā atlikušas tikai 100 dienas

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Scanpix
    Pasaules čempionāts hokejā šogad norisināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā no 2020. gada 8. maija līdz 24. maijam, taču Latvijas hokeja izlase dalību čempionātā sāks dienu vēlāk – 9. maijā ar spēli pret Norvēģiju. Lai arī Latvijas hokeja izlases sastāvu uzzināsim tikai īsi pirms čempionāta, jau tagad ir zināms, ka Tet un Latvijas Televīzija arī šogad pilnīgu visu čempionāta spēļu tiešraides nodrošinās LTV7 un 360TV.

    Īpaši čempionātam izveidotais kanāls 360TV Hokejs jau no 5. maija fanus iesildīs ar iepriekšējā gada labāko spēļu atkārtojumiem. Turklāt tikai Helio iTV un Shortcut skatītājiem spēles visos trīs kanālos būs pieejamas HD kvalitātē, un Latvijas izlases spēļu tiešraides būs vērojamas LTV7.

    Tāpat kā pērn, arī šogad LTV sporta žurnālistu un 360TV raidījuma Hattrick ar Puči komanda nodrošinās saturu par un ap čempionāta norisēm – gan tiešraides no nacionālo komandu cīņām hokeja laukumā, gan pēcspēļu intervijas ar sportistiem un faniem. Kanāli 360TV un 360TV Hokejs pārraidīs kopumā 46 čempionāta spēļu tiešraides, savukārt LTV7 tiešraidē varēs vērot visas Latvijas hokeja izlases un vakara spēles.

    “Latvijas hokeja izlase saviem līdzjutējiem ik gadu liek aizturēt elpu, vai tie būtu lieliski brīži vai pārdzīvojums. Savukārt mēs lepojamies, ka sadarbībā ar Latvijas Televīzijas komandu varam šos svētkus nogādāt līdz Latvijas skatītājiem, piedāvājot visas 64 čempionāta spēles HD kvalitātē, kas ir vienīgais veids, lai skatītos tik ātru un dinamisku sporta veidu kā hokejs!” akcentē saka Tet valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

    “Maijs katru gadu ir mēnesis ar milzīgu patriotisma un sportisku cerību devu – pasaules čempionāts hokejā to padara par kārtīgiem tautas svētkiem gandrīz mēneša garumā. Mēs augstu vērtējam iespēju pārraidīt visas Latvijas izlases spēles. LTV sporta žurnālistu komandas sižeti no Šveices ļaus ikkatram hokeja fanam Latvijā sajust klātbūtnes efektu nozīmīgajos pasaules hokeja svētkos,” gandarīts ir LTV valdes loceklis Ivars Priede.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē