• Lauris Dārziņš: Mēģināsim, lai šosezon mūs neviens nesamin

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    9. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Raimonds Volonts/Dinamo Rīga
    Rīgas Dinamo kapteinis Lauris Dārziņš pēc uzvaras pār Maskavas apgabala Vitjazj komandu atzina, ka šis panākums dos vajadzīgo enerģiju un rīdzinieki šosezon mēģinās nebūt _peramie zēni".

    Kā ziņojām, Dinamo pārspēja pretiniekus ar rezultātu 4:3 (2:1, 1:2, 0:0), svinot pirmo uzvaju jaunajā Kontinentālāshokeja līgas (KHL) sezonā, un Lauris Dārziņš šajā mačā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

    “Lieliskas sajūtas. Šī uzvara noteikti dod mums enerģiju. Golus iemetām ne pēc tādām kombinācijām, kā bijām runājuši, bet pēdējais gan bija sagatavots. Šis bija labi izspēlēts, treniņos esam šo mēģinājuši. Tā kā tas dod pārliecību tam, kas tiek darīts treniņos. Esam ļoti priecīgi, arī mazākumā labi nospēlējām.”

    “Mēģināsim, lai šosezon mūs neviens nesamin.”

    «Godīgi teikšu, ka šodien laukumā redzētais man patika, jo hokejisti viens otram palīdzēja, kas gala rezultātā ļāva citiem demonstrēt savu meistarību. Taču nevar būt tā, ka nestrādājam un spēlējam uz meistarību. Sākumā ir jāiegulda darbs un tad var spēlēt ar meistarību,» pēcspēles preses konferencē izteicās Dinamo galvenais treneris Pēteris Skudra.

    Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs piektdien, kad Arēnā Rīga spēkosies ar Ņižņekamskas Ņeftehimik.

    “Tagad vajag atjaunoties, manā vecumā tas ir īpaši svarīgi," smejas Dārziņš." Esam labā formā, mēģināsim nākamajā mačā uzspiest savu spēli un cerams, ka galotne nebūs tik nervoza kā šodien.”

    KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc aizvadītām trim spēlēm Rīgas Dinamo ar iegūtiem diviem punktiem ieņem astoto vietu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē