• So Lucid Electric Feel klausītājiem ļauj ieskatīties jaunajā albumā

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem.
    Mūsdienu psihedēliskā blūzroka grupa So Lucid Electric Feel izlaidusi divus singlus, kas klausītājus iepazīstina ar nākamo grupas albumu.

    Dziesmas Our Helping Wing un Move ir daļa no otrā grupas albuma Social Mindscream. Grupas vokālists un ģitārists Uvis Gailis norāda, ka Our Helping Wing ir dziesma, kas attēlo pasaules savienošanos ar kādu palīdzēt spējīgu spārnu – mistisku tēlu, kas dziesmā rada mierīgu noskaņu.

    Mūzikā nav precīzi izskaidrota palīdzības ideja, tādējādi ikviens klausītājs pats var atrast savu individuālo skaidrojumu šim tematam. Savukārt dziesma Move iemieso citādākas idejas. Tā apzīmē kustību. «Šis skaņdarbs ļauj daudz nedomāt un atvēl izkustēties arī problēmās iestigušajam prātam,» pauž Uvis.

    Dziesmas ierakstītas Siguldas Skaņu Studijā ar Latvian Blues Band basista Mārča Kalniņa palīdzību, kurš ir jaunā muzikālā materiāla skaņu inženieris, kā arī gala miksa un māsterversijas radītājs.

    Jaunos singlus iespējams atrast mūzikas straumēšanas platformās.

    Albumā Social Mindscream būs uzburta aina, kurā pēc sabiedrības izsalcis prāts izpaužas dažādos veidos un raksturos. Izdotās un plānotās dziesmas, kad būs iespējams atsākt koncertdarbību, grupa plāno izdot atsevišķā vinila platē.

    So Lucid Electric Feel ir 2015. gadā Siguldā dibināts trio, kurā savas muzikālās prasmes apvienojuši vokālists un ģitārists Uvis Gailis, basists Kristaps Sproģis un bundzinieks Raitis Kalniņš. Pērn pavasarī grupa izdeva debijas albumu We’re All Connected.


    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē