• Sudden Lights izdevuši jaunu dziesmu. Plāno iekarot lietuviešu un igauņu sirdis

    Mūzika
    Elza Krūmiņa
    15. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sintija Leimane
    Grupa šodien izdevusi jaunu dziesmu angļu valodā «Eastern European Dream», kas tiks prezentēta Lietuvā ar diviem koncertiem.

    Aizvadītais gads grupai «Sudden Lights» bija ļoti aktīvs un tas ir mudinājis radīt ko īpašu Sudden Lights ārvalstu klausītājiem. Nesen grupa viesojās ar koncertu Londonā, kur pirmo reizi izpildīja «Eastern European Dream», kas tolaik vēl nebija iznākusi. Tagad grupa dodas uz Lietuvu, kur uzstāsies ar diviem koncertiem –15. martā Viļņā un 16. martā Palangā. Tāpat grupa jauno dziesmu prezentēs arī Lietuvas televīzijā. Pēc mēneša ar diviem koncertiem Tallinas mūzikas nedēļas ietvaros Sudden Lights viesosies arī Igaunijā.

    «Mēs kā sabiedrība Baltijas valstīs dzīvojam uz pastāvīgi plāna ledus, joprojām neesam spējuši aizmirst savu padomju pagātni, un mums joprojām ir jābaidās no kara izcelšanās mūsu valstīs. Šajā dziesmā mēs vienkārši vēlamies, lai mēs varētu dzīvot savu dzīvi, mīlēt viens otru un darīt to, ko vēlamies, nebaidoties. Amerikāņu sapnis ir kļūt bagātam un slavenam, bet Austrumeiropas sapnis – mēs vienkārši vēlamies būt brīvi,» par savu jauno dziesmu stāsta «Sudden Lights» pārstāvji.

    Arī «Zelta mikrofona» apbalvojums par 2023. gada labāko koncertfilmu iedvesmojis izziņot vēl vienu filmas seansu kinoteātrī Forum Cinemas. Tas notiks 23. martā. Koncertfilmā iekļautas 14 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras Sudden Lights izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē