• Seriāla «Draugi» zvaigznei Anistonei šodien 55! Atklāj, kā viņai izdodas nemaz nenovecot

    Slavenības
    Estere Jansone
    11. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Trakulīgā, mazliet nebēdnīgā un skaistā Dženifera Anistone seriāla «Draugi» ziedu laikos bija sirdsāķītis daudziem. Arī sagaidot savu 55 gadu jubileju, aktrise ir spējusi saglabāt nevainojamu ārieni.

    Šodien «Draugu» Reičela jeb aktrise Dženifera Anistone svin savu 55 gadu dzimšanas dienu. Tomēr neraugoties uz nopietno vecumu, Anistone allaž spējusi ļaudis pārsteigt ar savu jauneklīgo izskatu. Taču viņa arī nekad nav slēpusi savus skaistuma noslēpumus. Anistones labsajūtas mantra ir «mazāk ir vairāk» – to viņa īpaši ievēro savā sporta, uztura un skaistumkopšanas rutīnā.

    Lai saglabātu perfektu ķermeņa formu, Anistone katru dienu vismaz 20 minūtes nodarbojas ar sportu – tas var būt bokss, joga vai kardio treniņi. Bet treniņus aktrise noslēdz ar kārtīgu izsvīšanu saunā, raksta žurnāls «Vouge».

    Ādas mirdzumam Holivudas aktrise ik pēc pāris dienām izmanto sejas maskas, iekšķīgi lieto kolagēnu un dod priekšroku īpaši mitrinošiem serumiem un krēmiem. Anistone prestižajam modes žurnālam pačukstējusi, ka viņas pēdējo gadu atklājums ir dažādas mājās lietojamas skaistumkopšanas ierīces, piemēram, vibrējoši sejas masieri un īpašas mikrostrāvas ierīces, kas uzlabo sejas kontūru. Vēl Anistone akcentē, ka nevar iedomāties dienu arī bez SPF krēma.

    Runājot par uzturu, Anistone piekopj visai drakonisku diētu. Neatkarīgi no tā cikos aktrise mostas, dienu sāk ar glāzi karsta ūdens un citronu, kam seko seleriju sula un pēcāk iedzer šļuku atšķaidītu ābolu etiķi. Pēc dzērienu kokteiļa, Anistone dodas meditēt un tikai tad aktrise ietur brokastis. Parasti tās ir avokado ar olām vai auzu pārslu putra. Pusdienās aktrise izvēlas  dažāda veida salātus. «Man vienmēr ir sagriezti dārzeņi līdzņemšanas traukā. Ledusskapī vienmēr ir vārītas olas, kā arī liela salātu galvu. Es iekļauju arī olbaltumvielas, piemēram, vistas gaļu,» žurnālam stāsta Holivudas zvaigzne. Retu reizi Dženifera atļaujas pagrēkot ar treknāku pastu. Lai uzturētu enerģiju, starp ēdienreizēm Anistone dzer daudz ūdeni un mielojas ar uzkodām, piemēram, ābolu ar mandeļu sviestu, siera nūjiņām vai riekstiem.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē