• Eirovīzijā uzradies jauns favorīts. Bukmeikeru prognozēs Dons noslīd vēl zemāk

    Eirovīzija
    Estere Jansone
    4. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrāuzņēmums no video
    Jau pēc pāris mēnešiem Eiropu pārņems Eirovīzijas trakums. Eksperti jau tagad cenšas uzminēt, kuri dalībnieki pakāpsies visaugstāk, bet kuri netiks tālāk par pusfinālu. Nupat bukmeikeriem ir uzradies jauns favorīts.

    Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē, startēs 37 valstis. Sākotnēji bukmeikeri vislielāko iespēju uzvarēt pārliecinoši prognozēja Ukrainai. Tomēr pagājušās nedēļas beigās Ukraiņu dziedātāju smeldzīgo balādi «Teresa & Maria» no šī troņa gāza Horvātu muzikālā apvienībā «Baby Lasagna» ar savu jestro dziesmu «Rim Tim Tagi Dim». Tagad ukrainietēm nāksies pacīnīties! Pēc bukmeikeru aplēsēm, horvātiem ir 17% iespēja uzvarēt Eirovīzijā. Arī Latvijas klausītāji jau pamanījuši enerģisko horvātu.

    Trešo vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā mūzikas eksperti paredz itāļu dziedātājai Andželinai Mango ar dziesmu «La noia», bet ceturtajā vietā ierindojušies beļģu dziedātājs Mustii ar dziesmu «Before the Party’s Over». Piektajā vietā eksperti liek Šveici, kuru pārstāvēs mūziķis Nemo ar kompozīciju «The Code».

    Kur ir Dons?

    Pavisam bēdīgu vērtējumu bukmeikeri devuši Latvijas pārstāvim Donam. Viņš Eirovīzijas topā ir septītais no beigām. Patlaban latvietim esot tikai 1% izredžu vinnēt Eiropas dziesmu konkursā. No Baltijas valstīm visaugstākais vērtējums dots Lietuvai. Kaimiņus pārstāvēs dziedātājs Silvestrs Belts ar popdziesmu «Luktelk». Taču tās ir tikai bukmeikeru prognozes, bet maijā var notikt jebkas! Edgars Bāliņš vietnē X atgādina, ka 2018. gada martā Kipra pēc bukmeikeru progniozēm bija 24. vietā, bet fināla dienā tā gandrīz uzvarēja. Beigās Kipru tomēr pārspēja Izraēla.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē