• Aktieris atlabis un sadziedājies ar Rudzīti: Paldies liktenim, ka saveda ar Paukštello

    Slavenības
    Estere Jansone
    14. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Vēl februārī iemīļotā aktiera Jāņa Paukštello veselības dēļ tika atcēlta izrāde «Čūsku vārdi» Dailes teātrī. Viņš atgriezīšoties teātrī rudenī. Taču aktieris ir atlabis, pat iedziedājis dziesmu un plāno koncertēt jau šomēnes.

    Šopavasar leģendārais aktieris Jānis Paukštello svin 50 skatuves darba gadu jubileju, tāpēc, vēloties sagādāt pārsteigumu saviem faniem, viņš duetā ar populāro dziedātāju Inetu Rudzīti ieskaņojis Māra Slokas dziesmu «Uz vienas stīgas», kuras teksta autore ir Sandra Grīnberga. «Tas ir tik brīnišķīgi, ka man bija iespēja sadziedāties ar Inetu!» saka aktieris un atgādina, ka dziesma būs dzirdama viņa jubilejas koncertos «Es dodu roku» 15.martā Kultūras centrā «Ulbrokas Pērle un 8.aprīlī VEF Kultūras pilī. «Paldies liktenim, kas saveda mūs kopā ar Jāni Paukštello, jo, kad satikāmies pirms dažiem gadiem uz skatuves kādā citā koncerttūrē

    uzreiz sapratām, ka esam uz viena viļņa vai gluži kā dziesmā teikts – uz vienas stīgas.

    Nu tas rezultējies ar kopīgi iedziedātu skaņdarbā, par ko jūtos neizsakāmi pagodināta un priecīga,» atzīst Ineta Rudzīte.

    Dziesmas mūzikas autors – grupas «Klaidonis» solists Māris Sloka – stāsta: «Dziesma, kura dīkā gulēja vairākus gadus manā datorā, beidzot ir ierakstīta, manuprāt, veiksmīgā salikumā, par ko jūtos ļoti gandarīts. Paldies gan Jānim, gan Inetai par dziesmas iekļaušanu savā repertuārā, un paldies arī Sandrim Sproģim par dziesmas aranžēšanu un ierakstīšanu. Lai dziesmai daudz klausītāju!» 

    Vēl februārī iemīļotais aktieris atcēla Dailes teātrī paredzēto izrādi «Čūsku vārdi». Paukštello žurnālam «Privātā Dzīve» toreiz pauda, ka tieši pirms izrādes sanācis apslimt un ar šo izrādi atgriezīšoties vien tikai rudenī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē