• Peldošais, zvīņotais superprodukts – zivs!

    Uzturs
    Ilze Olšteina
    28. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    4/7Kā ēst zivi?

    Kā ēst zivi?

    Ir ļoti daudz veidu, kā pārtikā uzņemt zivi!

    • Konservētu. Kādu reizi jau var, nereti tajā ir mazāk sāls nekā mazsālītā lasī. Tikai, ja uz kārbiņas nav norādīts, kādā eļļā zivs konservēta, labāk neriskē. Prātīgāk būtu izvēlēties konservētu savā sulā.
    • Lašu galvu zupa. Olbaltumvielu tajā necik nebūs, tauku nebūs, tikai zivs garša vien. Veselībai – neitrāla.
    • Ceptu cepeškrāsnī uz cepampapīra vai cepšanai piemērotā traukā. Tāda zivs būs daudz veselīgāka, nekā cepta uz pannas lielā eļļas daudzumā vai mīklas panējumā. Turklāt, cepot uz ne tik labas pannas, jāuzmanās, lai zivi nepiededzinātu.
    • Grilētu. Ne bieži, un ar noteikumu, ka nepiedeg un netiek grilēta folijā.
    • Sautētu, tvaicētu, marinētu.  Veselībai labi gatavošanas veidi. Vien nepārspīlē ar sāls daudzumu!

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē