• Patiesi un satricinoši: Plastikas ķirurgs Pastars izstāsta, kādēļ noskuvis matus

    Veselība
    Marta Kalniņa
    21. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kalvis Pastars
    Foto: Facebook
    Kalvis Pastars
    Plastikas ķirurgs un mikroķirurgs Kalvis Pastars nupat dalījies ar privātu un ļoti emocionālu stāstu par to, kādēļ noskuvis matus. Viņš cer, ka šīs stāsts izglābs kādas sievietes dzīvību.

    «Kāpēc es noskuvu matus? Tik daudz reizes tiek jautāts, tik dažādas reakcijas ieraugot manu matu griezumu. Laikam vajag skaidrojumu…» tā savu ierakstu «Facebook» iesāk Kalvis Pastars. Izrādās, iemesls ir ļoti personisks, taču tas skāris arī daudzas citas ģimenes Latvijā. «Mums ļoti tuvam cilvēkam, ģimenes draugam, konstatēja krūts vēzi. Tika uzsākta ķīmijterapija, un viņa lūdza, lai es noskuju viņai matus. Kad es sāku skūt matus, es redzēju cik grūti viņai ir skatīties spogulī, kā viņas garie mati krīt uz grīdas, un es,

    lai viņai kaut nedaudz kļūtu vieglāk, sāku skūt matus arī sev. Tā mēs kopā sev noskuvām matus,» raksta Pastars.

    «Tad mans vidējais dēls teica, ka, lai viņam arī noskuj matus, tad vecākais dēls noskuva matus, un jaunākais dēls teica, ka viņš arī noskūs matus. Un, kad viņam jautāja, vai nebaidās, ko skolā teiks. Viņš atbildēja: «Bet tie ir tikai mati…» Mīļās sievietes, krūts vēzis var skart ik vienu no jums. Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu…» aicina ārsts, kurš arī savā darba ikdienā sastop sievietes, kurām palīdz atjaunot krūtis pēc pārciestās slimības.   

    «Iedarbīgākais aicinājums pārbaudīties, ko esmu redzējusi. Visu cieņu, dakter, un – paldies,» Kalvja Pastara ierakstu komentēja žurnāla «Ievas Veselība» galvenā redaktore Anija Pelūde, un arī citi ārsta sekotāji atzina – šis stāsts patiesi uzrunāji un licis aizdomāties par savu veselību.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē