• Dakterim Tereško – grāmata par augiem, kas palīdz pret sirds slimībām!

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Juris Rozenbergs
    Ārsts fitoterapeits Artūrs Tereško prezentējis savu autordarbu – «Sirds slimību fitoterapija».

    Šī grāmata ir par ārstniecības augu un uztura bagātinātāju lietošanu dažādu sirds slimību gadījumā, kombinējot tos ar medikamentozo terapiju. Grāmata domāta tiem, kuri piedomā un rūpējas par savu vai savu tuvāko veselību, kā arī medicīnas nozares darbiniekiem.

    Rīgā fitoterapijas produktu veikalā Pļavas aptieka Baznīcas ielā 6 Artūrs Tereško vadīja savas grāmatas atklāšanas svētkus, uz kuriem ieradās ap 40 viesu.

    Autors, uzrunājot klausītājus, aicināja saudzēt sirds veselību, pievēršot uzmanību veselīgai ēšanai un fiziskām aktivitātēm.

    Vienlaikus, viņš vērsa uzmanību uz ārstniecības augu pozitīvo ietekmi uz sirds – asinsvadu veselību, jo mazina varbūtību, ka nākotnē likstas būs jāārstē ar medikamentu palīdzību.

    Artūrs Tereško īpaši izcēla bērza tāss ekstraktu betulīnu kā alternatīvu līdzekli aterosklerozes un citu sirds un asinsvadu slimību prevencijai.

    «Esam gandarīti un lepni, ka mums izdevies pirmajiem Eiropas Savienībā reģistrēt uztura bagātinātājus un kosmētiskos līdzekļus, kuru galvenā un aktīvākā sastāvdaļa ir bērza tāss ekstrakts – betulīns. Tagad mēs tos varam piedāvāt plašam patērētāju lokam veselības uzlabošanai un ādas kopšanai,» viņš norāda.

    Jau kādu laiku iepazīti uztura bagātinātāji aknām, sirdij un asinsvadiem, gremošanas sistēmai, elpceļiem, urogenitālajai sistēmai, kā arī ziede medicīniskai ādas kopšanai.

    Jaunākais produktu klāstā: bērza čagas tēja, betulīna suspensija (betulīns ar asinszāles eļļu), uztura bagātinātājs ar rodiolas saknes pulveri tonusam un dzīvespriekam.

    «Esmu priecīgs, ka ar savām zināšanām un pieredzi, kas apkopota grāmatā, varu palīdzēt cilvēkiem ar vispārējo veselību, no kā atkarīga arī sirds veselība,» komentē fitorerapeits Artūrs Tereško.

    Grāmatas atklāšanas pasākumā gūtie ieņēmumi tika ziedoti varonīgajiem Ukrainas neatkarības aizstāvjiem – atklāšanas pasākuma datums sakrita ar kara sākuma gadadienu, līdz ar to bija iespēja to pieminēt šādā veidā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē