• Ārsts, rakstnieks un ciguna skolotājs Igors Kudrjavcevs: Neinficējieties ar psihiskajiem vīrusiem!

    Mentālā veselība
    Aiva Kanepone
    Aiva Kanepone
    27. decembris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Ārsts, rakstnieks un ciguna skolotājs Igors Kudrjavcevs
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Ārsts, rakstnieks un ciguna skolotājs Igors Kudrjavcevs
    «Kas man palīdz tikt galā ar šo laiku, neizniekot to un skatīties uz priekšu?» Šo jautājumu uzdevām ārstam, rakstniekam un ciguna skolotājam Igoram Kudrjavcevam.

    «Pašlaik svarīgākais ir pievērsties īstajām vērtībām – tām, kas dod spēku un pārliecību, uzlabo dzīvi un attiecības ar sevi un pārējo pasauli, palīdz sakārtot sevi, veselību un klimatu mājās.

    Jāizmanto iespējas, kuras mums dod šis laiks. Es izbaudu to, ka vairāk laika varu veltīt grāmatām, jo netērēju laiku ceļam uz darbu un no tā – tagad taču man darbs atrodas divu metru attālumā. Katru rītu vingroju, un tagad arī to varu darīt mierīgāk, jo nav jāsteidzas. Tikai reizi nedēļā pieņemu pacientus arī klātienē, bet pārējā laikā man viss ir tiešsaistē – gan konsultācijas, gan lekcijas, gan nodarbības. Esmu iemācījies un pats izveidojis dažādas metodikas, kā strādāt tiešsaistē. Tai ir sava specifika, jāzina, kā izturēties, lai noturētu uzmanību tuvplānu brīžos, jābūt mazliet aktīvākam.

    Kad ir brīvs laiks, spēlēju ģitāru un cenšos dziedāt. Man pazīstama psiholoģe mums, kolēģiem, Zoomā rīko mājkoncertus, kur mēs dziedam un muzicējam. Tas dod brīnumainu enerģijas pieplūdumu, un dziedāšana fiziski aktivizē visu organismu, rodas spēcīgas pozitīvas vibrācijas.

    Klausos un baudu arī koncertus internetā, skatos labas filmas – man patīk dokumentālās filmas, kur var kaut ko jaunu uzzināt, un filmas, kur ir pozitīvi cilvēki, no kuriem ar spoguļneironiem var uzlādēties ar pozitīvo enerģiju. 

    Visiem gribu ieteikt – neinficējieties ar psihiskajiem vīrusiem! Tie pašlaik šausmīgi izplatās!

    Puspajokam esam ieviesuši to klasifikāciju – ir aunu vīrusi un aitu vīrusi. Īpaši sociālajos tīklos var redzēt, kā tie pārņem cilvēkus, un viņi pēkšņi sāk aizrauties ar lietām, kas nemaz nav viņu kompetences ietvaros, piemēram, sāk nepārtraukti tiražēt konspiroloģiskos tekstus un visādas citādas muļķības.

    Daudzi tagad dzīvo bailēs un neziņā par nākotni. Neziņa ir zemes enerģijas trūkums. Tad jāuzlādējas no zemes. Vienkāršs vingrinājums: jānostājas stabili uz zemes un jāiedomājas, ka ieelpo zemes spēku. Jāieelpo tas līdz galvvidus punktam un tad jāizelpo, uzlādējoties ar šo enerģiju.

    Kad šīs enerģijas daudz, cilvēks neuztraucas par nākotni – nav taču jēgas uztraukties par ko tādu, ko tāpat nevaram mainīt. Gan jau tiksim galā! Tiem, kuri paniski baidās saslimt, atgādināšu: bailes atver vārtus slimībai. Nebaidieties tik ļoti, bet stipriniet imunitāti, nepārstrādājieties, ievērojiet darba un atpūtas režīmu!»

    1 komentārs

    Anda Dreimane(Kūlaine)
    Skaisti padomi..paldies ...tie ,kas palikusi bez darba un vairs sen nav ko ēst un rēķini jau kaudzēm nemqaksāti....ejiet uz zemītes stāvat un elpojiet un nebaidietie s....teorijām tikai neticiet ....ticiet nekam ...ticiet šodienai .nākotnei nē...nākotnē īpašumus atņems ,jo nemaksāti rēķini...teorija ssaka ka nolemts visu atņemt,visus privātīpašumus ....nedomājiet ,nelauziet galvi;nu...ja nav ko ēst ,mirstiet vienkārši nost ..tikai teorij;am neticiet ...tas redz psihiski....stulbs raksts ..stulba veča nedabīgs raksts ..uzpirktais tikai ta var rakstīt ....citi jau skaita drupačas ,cik šodien ēdīs ..pabalsti izrādoties netiekot doti ,vai arī kapeikas ....teorijas saka ,ka ;ipašumus atņems ,ka speciāla politika visa ši ...at'mnemt darbu,lai sakrājas rēķini un tad neviens netaisās glābt...sak situācija tāda....ŅEMS BANKAS NOST ,.....TE VECĪTIS AR IZVALBĪTĀM ACĪM RUNĀ STULBĪBAS ,REĀLI TĀLU NO DZĪVE S..

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē